Leonardo DiCaprio hjälte i otäckt drunkningsdrama

Leonardo DiCaprio räddade en man.
Skådespelaren Leonardo DiCaprio har räddat en mans liv.
Det var under en lyxsemester i Karibien som han valde att agera när han hörde om den försvunna mannen som fallit överbord.
Annons

Camilla Morrone, 22, och Leonoardo DiCaprio, 45, sågs första gången som ett par i januari 2018 efter en utflykt i skidorten Aspen i USA. Sedan dess har skådespelarparet setts tillsammans på flera paradisstränder världen över och nu senaste i Karibien.

Annons

Men allt verkar inte bara ha varit lugnt och skönt på semestern i Karibien – Leonardo och Camilla var även huvudpersoner i ett räddningsarbete för en försvunnen man. Dramatiken utspelade sig vid paradisön St.Barts i Karibien mitt under stjärnparets semesterfirande under nyårshelgen.

Leonardo DiCaprios hjältedåd

Leonardo DiCaprio befann sig på en yacht tillsammans med sin flickvän Camilla Morrone när de fick höra att en man fallit överbord full från ett kryssningsfartyg i närheten, skriver The Sun. En källa berättar för tidningen om hur filmstjärnan direkt valde att agera och ge sig ut för att leta efter mannen.

Annons

Det var en 24-årig fransman som försvunnit i över elva timmar innan filmstjärnan och hans sällskap hittade honom ensam i vågorna, skriver tidningen.

Då det var en regnstorm i luften trodde de inte att någon skulle hitta mannen innan stormen drog in och det blev för sent. Enligt The Sun var därför skådespelarens båt den enda som hade gett sig ut på havet. Sjökaptenen som var ombord på lyxbåten beskrev räddningsarbetet som ”en på miljonen”, berättar en källa till tidningen.

”Mannen var dödsdömd”

– Det var inte långt kvar tills solen skulle gå ner och det var en enormt stor storm som var påväg in. Den försvunna mannen var dödsdömd, säger källan.

När de väl hittade mannen ute i havet trodde inte fransmannen sina ögon till en början – då de som grädde på moset var en världsstjärna som plockade upp honom.

Annons

– Han trodde att han drömde när han blev räddad av en av världens mest kända människor, säger en källa till The Sun.

Väl i land kunde paret fira in det nya året på stranden, skriver The Sun.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…