Lady Gagas ord efter kärleksfulla händelsen med Bradley Cooper

Lady gagas första ord om händelsen under oscarsgalan med bradey cooper
Ett romansrykte har florerat efter den kärleksfulla showen mellan Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan. Nu bryter Lady Gaga tystnaden och förklarar vad det var publiken fick se.
Annons

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 33, och Bradley Cooper, 44, gör minst sagt succé i den omtalade filmen A Star is Born där de båda har en varsin huvudroll. De har under året som gått prisats flera gånger. Så sent som under Oscarsgalan tog Lady Gaga emot priser, men det var inte den enda snackisen från galan.

Under galan framförde de låten Shallow ihop, i sann A Star is Born-anda – med andra ord i ett mycket kärleksfullt framträdande. Överallt på internet kunde vi efteråt se att fansen jublade.

Annons

Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga”, skriver ett fan på Twitter efter uppträdandet.

Annons

Om du försöker säga mig att Bradley Cooper och Lady Gaga inte är kära så kommer jag att kalla dig för lögnare”, skriver en annan.

Jag var väl inte ensam om att vänta mig ett hångel här?”, skriver ännu en samtidigt som hen delar en bild av Lady Gaga och Bradley Cooper på scen.

Ja, nog var det många som hoppades på att det skulle ligga någonting verkligt i den kärleksfulla showen.

Lady Gagas ord om showen

Nu bryter Lady Gaga tystnaden om deras framträdande. Och ja, det tittarna såg var precis det som Lady Gaga och Bradley Cooper ville att tittarna skulle se – kärlek!

– Ja, alla såg kärlek och gissa vad? Det var vad vi ville att de skulle se, berättade hon när hon gästade Jimmy Kimmel Live. Hon fortsatte:

– Det är en kärlekslåt, A Star is Born är en kärlekshistoria. Det var så viktigt för oss båda att vi var synkade hela tiden. När man sjunger en kärlekslåt så vill du att publiken ska känna.

Se bilderna på Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan:

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…