Kylie och Travis i storbråk: Därför vill han sluta dölja graviditeten

Kylie Jenner gör allt hon kan för att dölja sin gravidmage. Någon som börjar ledsna på det är fästmannen Travis Scott, och just nu är paret inte på särskilt god fot med varandra.

Vid det här laget är det väl inte många som missat att Kylie Jenner, 20, vägrar visa upp sin babybula. Hon gör allt för att dölja sin graviditet, trots att hennes pappa Caitlyn Jenner, 68, redan avslöjat att yngsta dottern är gravid. Fansen vädjar desperat om att få se en gravid Kylie och börjar snart tröttna på att hon gömmer sig. Men det är inte bara fansen som har börjat tröttna.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Som resten av Amerikas befolkning stod det även ett thanksgiving-firande på schemat för Kylie den här helgen, men hon valde att inte fira högtiden med din fästman Travis Scott, 25. Han bjöd med henne till att fira med hans familj och vänner. Men hon avböjde för att stanna hemma och fortsätta sitt arbete med att gömma sin kula. Nu verkar Travis tycka att hela gravid-grejen har gått för långt, han har börjat tröttna på att Kylie gått i ide sedan hon blev med barn.

– Travis är vanligtvis väldigt stöttande när det gäller Kylie och han vill så klart att hon ska göra allt för att må så bra som hon bara kan, men han hade önskat att hon hade slutat gömma sig nu, berättar en uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life, och fortsätter:

– Det blir svårt för honom. Han vill ju att de ska kunna göra vanliga saker tillsammans, istället för att sitta hemma i huset och gömma sig.

Travis ska ha bönat och bett om att få med henne. Men trots det var hennes svar fortfarande nej.

– Just nu så storbråkar Kylie och Travis om det här. Han är ju stolt över henne och vill ju visa upp henne, så han blev väldigt besviken, fortsätter källan.

Men det är nog bäst för Travis att bita ihop och hålla ut. För några ändringar i Kylies almanacka lär det inte bli innan förlossningen. Hon har redan sagt att hon vill ”försvinna” tills barnet är fött. Allt fokus ligger nu istället på, förutom att gömma sig, hennes hälsa och välmående.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners stora förändring – efter gravidavslöjandet

LÄS OCKSÅ: Efter bebisbeskedet – nu har Kylie Jenner förlovat sig

Foto: IBL