Kylie Jenners vän om beslutet: ”Har bestämt barnets namn”

En källa nära Kylie Jenner hävdar att hon valt vad hennes dotter – som förväntas födas i februari – kommer att heta. Och Kylie kommer fortsätta att hålla låg profil även när barnet är fött.

Rykteskarusellen kring Kylie Jenners, 20, graviditet intensifieras allt mer. I går framkom det att produktionen – eller ett lurigt fan – lagt in kommande avsnittsnamn, och avsnittsbeskrivning, på Wikipedia-sidan för realityshowen ”Keeping up the Kardashians”. Där framkom det att avsnitten som sänds i slutet av februari skulle heta ”We’re expecting” och ”It’s a girl!”.

Nu verkar konsensus råda att det verkligen handlar om en dotter, och att Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott, 25, kommer att få sitt barn i februari. Det är sajten People som hävdar att en källa nära Kylie säger att det handlar om en dotter, att dottern kommer att födas i februari – och att Kylie redan har valt ett namn till barnet. Peoples källa säger också att barnet i så liten utsträckning som möjligt kommer att exponeras på sociala medier; Kylie har tyckt om att dra sig undan från spotlightsen, och att hon planerar att fortsätta hålla sin låga profil, även när barnet är fött.

Samma källa säger också att Kylie INTE kommer att sälja några foton av sin baby, som ju annars är ett populärt tillvägagångssätt för, framförallt, större internationella kändisar.

En annan källa hävdar att Kylie kommer att ”ta saker som de kommer, men är väldigt förväntansfull att komma tillbaka till livet och ha kul igen”. Källan säger också att Kylie kommer att ta hjälp av sina systrar Khloé Kardashian, 33, och Kourtney Kardashian, 38, för att axla rollen som mamma.

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.

Kardashians/Jenners uppmärksammade reklamkampanjbilder för Calvin Klein släpptes under januari. Fotona ska dock varit tagna flera månader innan. Fansen reagerade ändå på att Kylie, på flera av bilderna, gömmer magen med en filt.

Förra veckan publicerades den här bilden av nöjessajten TMZ. Även en video publicerades där Kylie kliver in i en bild.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

Kylie har varit knäpptyst om graviditeten, hennes första ord om den kom två dagar efter förlossningen.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

I november fastnade Kylie på bild när hon lämnade syrran Kim Kardashians babyshower.

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.Contrary to reports she hasn't left the house in several months, pregnant Kylie Jenner HAS been spotted and her growing baby bump is clearly visible. November 5, 2017 X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE IBL

LÄS OCKSÅ: Produktionens miss – avslöjar Kylie Jenners graviditet: ”We’re expecting”

LÄS OCKSÅ: Är Kylie Jenner verkligen gravid? Här är senaste bilderna på realitystjärnan

SENASTE NYTT!