LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kylie Jenners vän om beslutet: ”Har bestämt barnets namn”

02 feb, 2018 
AvJoakim Almén
En källa nära Kylie Jenner hävdar att hon valt vad hennes dotter – som förväntas födas i februari – kommer att heta. Och Kylie kommer fortsätta att hålla låg profil även när barnet är fött.
Annons

Rykteskarusellen kring Kylie Jenners, 20, graviditet intensifieras allt mer. I går framkom det att produktionen – eller ett lurigt fan – lagt in kommande avsnittsnamn, och avsnittsbeskrivning, på Wikipedia-sidan för realityshowen ”Keeping up the Kardashians”. Där framkom det att avsnitten som sänds i slutet av februari skulle heta ”We’re expecting” och ”It’s a girl!”.

Nu verkar konsensus råda att det verkligen handlar om en dotter, och att Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott, 25, kommer att få sitt barn i februari. Det är sajten People som hävdar att en källa nära Kylie säger att det handlar om en dotter, att dottern kommer att födas i februari – och att Kylie redan har valt ett namn till barnet. Peoples källa säger också att barnet i så liten utsträckning som möjligt kommer att exponeras på sociala medier; Kylie har tyckt om att dra sig undan från spotlightsen, och att hon planerar att fortsätta hålla sin låga profil, även när barnet är fött.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samma källa säger också att Kylie INTE kommer att sälja några foton av sin baby, som ju annars är ett populärt tillvägagångssätt för, framförallt, större internationella kändisar.

En annan källa hävdar att Kylie kommer att ”ta saker som de kommer, men är väldigt förväntansfull att komma tillbaka till livet och ha kul igen”. Källan säger också att Kylie kommer att ta hjälp av sina systrar Khloé Kardashian, 33, och Kourtney Kardashian, 38, för att axla rollen som mamma.

Annons