Kylie Jenners uppenbara Photoshopmiss: "Lol"

Kylie Jenner ville visa upp sina kurvor på senaste selfien – men det enda fansen kollar på är Photoshopmissen.

När den 19 åriga realitystjärnan Kylie Jenner publicerade en ny selfie på sin Instagram var det många av hennes 92,6 miljoner följare som snabbt pekade ut något märklig med bilden.

Medan många av flöjlarna hyllar Kylie och hennes kurviga kropp är det flera som påpekar att den vänstra sidan av bilden ser ut att ha bilvit Photoshopad då väggen böjer in sig mot Kylies midjan.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

En kommenterar: “Lololol, den photoshoppade väggen böjer sig åt sidan (sjukt)”, en annan skriver: “Wow du kan se hur dåligt photoshopad denna bilden är. Lär dig att älska dig själv”

Det är inte första gången som Kylie anklagas av sina fans för att retuschera sina bilder – så sent som i januari i år var det en bild på henne och dåvarande pojkvännen Tyga, 27, som var i blåsväder. Där kunde man se hur Kylie satt i Tygas knä medan han pussade henne på ryggen men det var inte den mysiga kärleksgesten som fansen reagerade på utan den lilla “klumpen” på hennes knä: “Hon har en bröstvårta på knäet”.

LÄS OCKSÅ: Kan du se den roliga synvillan? – Olivia Wilds bild förvirrar

https://www.instagram.com/p/BPGW6rCgR3b/

Om det var en photoshopmiss har Kylie aldrig bekräftat eller dementerar. Inte heller denna gången har Kylie svarat på fansens frågor om bilden.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Stjärnan är Kylie Jenners nya kille – efter Tyga

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!