Kylies och Travis barnbesked – ett år efter Stormis födsel

Kylie Jenner och Travis Scott vill ge ett syskon till dottern Stormi

En nära vän till Kylie har berättat att realitystjärnan vill ha fler barn, men att det ska vara planerat denna gång. Nu säger källor att bebis nummer två kommer att komma tidigare än vad många tror...

Realitystjärnan Kylie Jenner, 21, och rapparen Travis Scott, 26, blev officiellt ett par 2017 och sedan dess har det minst sagt hänt en hel del i det unga parets liv. Det har varit rykten hit och dit som handlat om det mesta mellan himmel och jord. Tidigare den här månaden gick det till exempel rykten om att Grammisnominerade Travis hade varit otrogen sedan det sök upp bilder på, vad som sades vara han, med en annan kvinna. De visade sig senare vara en look-a-like till Travis.

Enligt sajten US Weekly ska Kylie ha lagt ut en skärmdump på en Youtubevideo som hette Vi lurade Internet med falska otrohetsfoton på Travis och till bilden skrev hon:

“Jag är glad att min relation är så stark för det här börjar urarta. Internet skrämmer mig på riktigt ibland”

Paret skapade återigen rubriker efter att ingen mindre än Kanye West anklagade Travis för att tillåta honom snacka skit om honom i Drakes låt Sicko Mode.

Men den största rubriken som paret har skapat tillsammans måste nog ändå vara den när de annonserade att de hade fått barn i början av det här året. Det hade ryktats om att realitystjärnan var gravid månader innan, men det var inte förrän dottern Stormi hade välkomnats till världen i februari 2018 som de för första gången faktiskt bekräftade graviditeten. I måndags skrev Kylie på sin Instagram att deras älskade dotter gjorde 2018 till det bästa året någonsin.

Och nu har paret skapat rubriker återigen – denna gången handlar det om att det verkar som att Kylie och Travis är sugna på bebis nummer två.

Stormi får eget rum på turnén

Nyligen avslöjade en vän nära paret att det finns planer på syskon till lilla Stormi, men berättade också att Kylie gärna vill att det ska vara planerat denna gång och att de vill vänta ett år ungefär. Men nu har det kommit nya uppgifter om att det kanske blir en bebis till snabbare än så.

– Kylie och Travis är klistrade till varandra och vill expandera sin familj. Det är ingen fråga om att de vill ge Stormi ett syskon och mycket snabbare än vad folk förväntar sig, säger en källa till Us Weekly och lägger till:

– Kylies hela familj älskar dem tillsammans och de stöttar deras förhållande till 100 procent.

Travis förlängde nyligen sin turné Astroworld, men källan avslöjar också att rapparen flyttade runt på sitt schema för alla framträdanden, så att han kunde vara mer min sin familj och så att de kan fortsätta blomstra tillsammans.

Tillsammans med Kylie har Stormi fått följa med sin pappa på stora delar av turnén – och hon får till och med sitt eget rum vid varje konsertplats.

– Hennes pappa ger Stormi, inte mig, hennes eget rum på varje konserthall, säger Kylie i en Youtubevideo med namnet Turnévlogg del två: Åka en bergochdalbana i Madison Square Garden

LÄS MER: Travis bryter tystnaden efter ryktena om otrohet mot Kylie

LÄS MER: Här visar Kylie Jenner upp hemliga gravidmagen på Halloween

FOTO:  IBL

SENASTE NYTT!