Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners lögn avslöjad: Var inte alls gravid

Bilden avslöjar Kylie Jenners gravidlögn

Kylie Jenner påstår att hon var gravid i senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians. Men nu har fans avslöjats hennes lögn.

Kylie Jenner, 21, är en av världens mest populära profilerna inom sociala medier – och definitivt den som tjänar mest pengar på sina uppdateringar. Men under 2017 försvann hon plötsligt från rampljuset och förföljdes samtidigt av envisa gravidrykten bara månader efter att hon träffat pojkvännen Travis Scott.

I början av februari 2018 släppte Kylie bomben – ryktena hade varit sanna och Kylie Jenner hade blivit mamma till dottern Stormie. Som dessutom redan fötts!

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

I den nya säsongen av Keeping up with the Kardashians som följer familjens liv är det första gången som fansen får en inblick i Kylie Jenners graviditet. Men efter det senaste avsnittet som släpptes i början av veckan har skarpsynta tittare noterat att 21-åringen levererar tidernas största lögn.

Enligt Radar Online avslöjas hon under ett samtal med sin storasyster Kim Kardashian då Kylie berättar om varför hon inte vill offentliggöra att hon ska bli mamma.

Scenen framställs som att den är filmad under graviditeten – men sanningen är att Kylie inte alls var gravid vid det tillfället. Skarpsynta tittare har noterat att hon nämligen har på sig ett halsband med dotterns namn, och scenen ska ha filmats hela fyra månader efter förlossningen. Kylie påstås ha exakt samma kläder och utseende som hon hade i bildserier på sociala medier den 24 maj.

Se bilderna här:

Kylie Jenner var inte alls gravid, vilket avslöjas här.

För den skarpsynte ser att Kylie har på sig sitt Stormi-halsband – vilket hon skaffade efter förlossningen.

Men i samtalet med Kim påstår Kylie att hon är gravid.

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska mot Kylie Jenner – efter nya plastik-ingreppet

LÄS OCKSÅ: Så får du Kylie Jenners ikoniska läppar

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!