Kylie Jenners förlossningsgåva från pojkvännen: Kostar 11 miljoner kronor

Den amerikanska traditionen att ge den nyblivna mamman en pushpresent efter förlossningen har blivit allt mer vanlig i Sverige. Nu visar Kylie Jenner upp sin extremdyra pushpresent, en gåva från pojkvännen Travis Scott.

Den 1 februari blev realitystjärnan Kylie Jenner, 20, och rapparen Travis Scott, 25, föräldrar till lilla Stormi. Graviditeten var länge ett stort hysch-hysch, även om medierna snart fick nys om att “Familjen Kardashian”-stjärnan väntade barn.

Efter att förlossningen blev känd har Kylie Jenner återgått till sociala medier, och där har hon visserligen skylt dottern väl, men inte sin senaste present från Travis, en svart Ferrari LaFerrari.

Via sin Instagram story förklarar hon att det är en “push present”.

Pushpresenter börjar bli mer och mer vanligt i Sverige, det är en gåva som den nyblivna mamman får av sin partner efter förlossningen. Däremot brukar det handla om billigare sådana än Kylie Jenners bil som sägs kosta runt svindlande 11 miljoner kronor!

Enligt Radar Online finns bara 500 exemplar av Kylies Ferrari. Den har lambodörrar, det vill säga dörrar som öppnas automatiskt uppåt, och kan komma upp i hastigheter över 300 kilometer i timmen – perfekt om man vill köra ifrån paparazzi-fotografer.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Det här är inte första bilen som Kylie Jenner fått av en pojkvän. När hon fyllde 18 fick hon en Ferrari av sin dåvarande pojkvän, rapparen Tyga, 28. Ett år senare gav han henne en ny bil, en Mercedes-Maybach.

Spana in vrålåket här:

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner visar upp nyfödda dottern: ”Ser ut som mig”

Kylie Jenner och Travis Scott hade nyligen en date på tu man hand efter dottern Stormis födsel.

De tog Kylies nya vrålåk, en Ferrari LaFerrari, till restaurangen Nobi, i Malibu. Bilen är en förlossningsgåva från Travis.

Enligt uppgifter kostar fordonet runt 11 miljoner svenska kronor.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner knäckt av babystressen – tvingas söka hjälp

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!