Kylie Jenners dotter Stormi Webster akut till sjukhus

03 jun, 2019 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Kylie Jenner och dottern Stormi
Kylie Jenners 1-åriga dotter Stormi fördes akut till sjukhus under söndagen. Nu berättar 21-åringen om skräcken och hur dottern mår nu.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Under söndagen fördes Kylie Jenners, 21, dotter Stormi Webster, 15 månader, akut till sjukhus.

Nu bekräftar Kylie Jenner själv att dotterns tillstånd var så allvarligt att de tvingades söka vård, och att de dessutom blev kvar på sjukhuset hela dagen.

”Har tillbringat dagen på sjukhus med min bebis. Hon fick en allergisk reaktion men är nu 100 procent okej och vi är hemma”, skriver Kylie på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon delar dessutom med sig av bild på en sovande Stormi.

Stormis allergiska reaktion

Vad dottern råkat ut för framgår inte, men Kylie Jenner verkar onekligen ha påverkats av händelsen.

”Ingenting annat betyder något när sådana här saker händer. Gud välsigne alla mammor med sjuka barn. Jag sänder er så mycket kärlek och positiv energi”, avslutar Kylie Jenner sitt inlägg.

kylie jenners dotter stormi allergisk reaktion

Tv-profilen blev i största hemlighet mamma i februari 2018. Rykten och spekulationer om att hon väntade barn med pojkvännen Travis Scott hade pågått i nästan nio månader, men ingen visste säkert då influencern lyckats med det näst intill omöjliga att undvika rampljuset.

Annons

Men i början av februari överraskade Kylie Jenner hela världen med att publicera en video från sin graviditet och förlossning av dottern.

Kylie Jenners svar på gravidfrågan

”Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde”, skrev Kylie Jenner då.

Sedan Stormis födsel har paret flera gånger varit föremål för nya gravidspekulationer. Något som Kylie hittills viftat bort, bland annat på Twitter där fans frågat rakt ut om hon är gravid.

”Neeeeej, lol”, svarade Kylie och dementerade därmed gravidryktena.

FOTO: TT

 

Annons