Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners bebisplaner avslöjade: ”Råder inga tvivel”

Kylie Jenner nöjer sig inte med bara ett barn. Hon och Travis Scott jobbar hårt på att ge dottern Stormi ett syskon.

Influencern och tv-profilen Kylie Jenner, 21, lyckades hålla sin graviditet med pojkvännen och rapparen Travis Scott, 26, hemlig i nio månader. Under denna tid gick det rykten om att hon var med barn, men när Kylie i början av februari förra året meddelade att hon hade fött dottern Stormi under största möjliga hysch-hysch var det miljontals fans världen över som ändå tappade hakan.

– Hon var inte beredd på att bli gravid med Stormi, men med facit i hand så var det det bästa som någonsin hänt henne, och det har gjort kärleken till Travis starkare än hon någonsin kunnat förutspå, sa en av tv-stjärnans vänner till sajten Hollywood Life i höstas.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Redan då stod det klart att Kylie vill ha många barn och nu avslöjar en person i familjens närhet för sajten People att hon och Travis redan har börjat planera för nästa unge.

– De vill ha en bebis till. Travis har ändrat sitt jobbschema så att han kan vara hemma så mycket som möjligt med Kylie och Stormi. Att det kommer ett barn till snart råder det inga som helst tvivel om.

Källan fortsätter med att berätta:

– Kylie vill ha en stor familj och Travis viker sig dubbel för att passa upp på Kylie och Stormi och serva dem.

Travis Scott vill ha en son

Dessutom vill Travis mest av allt ha en son, så även han vore mer än glad om Kylie blev gravid igen så fort som möjligt. I en ny intervju med Rolling Stone förklarar han att det första han tänkte då han fick reda på att Kylie var gravid första gången var hur mycket han längtade efter en son:

– När jag fick veta att det var en flicka kände jag bara ”Hmmm”, men efter ett tag var det som att “Yo, det här kan vara det fetaste som någonsin hänt mig”. Och när Stormi väl föddes kände jag typ ”Livselden brinner brorsan!”

I samma intervju avslöjar Travis att han planerar att fria och hoppas att Kylie snart ska bli hans fru.

LÄS MER: Fansens glädje efter detaljen i Kylie Jenners bild: ”Är det sant?”

LÄS MER: Kylie Jenner, 21, är en av USA:s rikaste – så mycket tjänar hon

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!