TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenner visar upp dottern – fansen i chock: ”Omg!”

02 mar, 2018 
Lilla Stormi fyller en månad och Kylie Jenner visar nu glatt upp sin dotter på Instagram till följarnas lycka!
Annons

“Familjen Kardashian”-stjärnan Kylie Jenner, 20, dolde sin graviditet för omvärlden i alla de nio gravidmånaderna, trots att fansen spekulerade vilt i att hon väntade barn. Den 4 februari visade det sig att fansen hade haft rätt, Kylie berättade då att hon den 1 februari fött en liten flicka! I samma veva som hon avslöjade att hon fått en dotter förklarade hon varför hon hållit sin graviditet privat.

”Jag visste att jag behövde förbereda mig för den här rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt. Jag visste att min bebis skulle känna av all stress och varje känsla, så jag valde att göra det på det här sättet för mitt lilla liv och för vår lycka”, skrev hon då på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men hon fortsätter att försöka hålla sin bebisbubbla privat, även om många gärna vill lägga sig i den. Dottern, som har fått namnet Stormi, fyllde en månad igår och i samband med det lade Kylie upp bilder på henne.

”Min ängel är en månad idag”, skriver hon på Instagram.

I kommentarsfältet jublar följarna, och chockas av den bedårande synen. En av alla som jublar är hennes syster, som även hon är en nybliven mamma, Kim Kardashian, 37.

”OMG!! vilken sötis”, skriver Kim.

”Det är så fint att se dig med din lilla ängel. Du är en så bra mamma!”, skriver ett fan.

”Hon är så vacker, precis som sin mamma”, skriver ännu ett följare.

Pappan till Kylie Jenners barn är rapparen Travis Scott, 25.

Foto: IBL, Instagram

Annons