LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kylie Jenner knäckt av babystressen – tvingas söka hjälp

23 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Att bli förälder för första gången kan vara överväldigande, på både gott och ont. Nu känner realitystjärnan Kylie Jenner att hon inte klarar pressen som nybliven mamma och söker hjälp.
Annons

Den 1 februari välkomnade “Familjen Kardashian”-stjärnan Kylie Jenner, 20, och hennes pojkvän Travis Scott, 25, sitt första barn, dottern Stormi. Det har varit ett stort hysch-hysch kring graviditeten och inte förrän barnet var fött bekräftade Kylie Jenner det alla redan misstänkte.

Nu kommer däremot nya alarmerande rapporter om att den unga realitystjärnan inte klarar av stressen som kommer med föräldraskapet. Hon har inte riktigt förstått hur mycket jobb det innebär med en liten bebis.

– Förut, när Kylie tagit hand om Kims och Kourtneys barn har hon alltid kunnat lämna tillbaka dem när hon blivit uttråkad eller fått annat att göra, säger en källa till Life & Style och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När hon nu fått ett eget barn har hon fått en fullständig chock – det är mycket hårt arbete.

Från början klagade Kylie mycket på att byta blöjor, men med tiden har sömnlösa nätter blivit ett större problem, enligt tidningen.

Annons

– Hon brottas fortfarande med sömnlösa nätter och babyn som gråter och att hon inte alltid lyckas lista ut vad Stormi behöver.

Från början hade Kylie Jenner tänkt att hon skulle klara av mammaskapet på egen hand, med lite hjälp från barnets mormor Kris Jenner, 62, men Kylie inser nu att det inte går. Hon måste ha hjälp, och det i form av en nanny. Det har däremot inte mottagits väl av Kris.

– När Kylie insisterade på att hon behöver hjälp utifrån stormade Kris ut och lämnade Kylie ensam med den gråtande babyn. Kylie kände sig helt överväldigad och började gråta själv.

Vilket beslut Kylie än tar så hoppas vi att det känns rätt, nanny eller ej.

FOTO: IBL

Annons