Kris ska hjälpa sonen hitta kärleken – i ny dejtingserie

Vill du dejta Rob Kardashian och få Kris Jenner som din egen svärmor? Då är det här din lyckodag!

Om du är sugen på att bli en del av världens mest kända familj, så är den här dokusåpan definitivt någonting för dig. Nu får nämligen Rob Kardashian, 30, en egen dejtingshow för att träffa sin drömkvinna.

Rob, som är nybliven pappa till dottern Dream, fyra månader, är nybliven singel efter att förhållandet med Blac Chyna, 28, sprack kort efter förlossningen. Enligt Life & Style håller hans mamma, Kris Jenner, 61, just nu på att förhandla med ett tv-bolag för att spika allt kring showen, som ska heta ”Rob’s romance”.

– Hon har redan skrivit ett manus. Serien kommer att påminna om ”Bachelor”, då Rob ska gå på massor av dejter med olika kvinnor i förhoppningen om att hitta den rätta, säger en källa och fortsätter:

– Kris vill bara ge Rob den perfekta flickvännen, hon hoppas också att den nya showen ska få honom att släppa tankarna på Blac Chyna.

LÄS OCKSÅ: Blac Chynas hån mot Kim efter rånet – skryter om sina nya juveler

Men för att undvika lycksökerskor med onda avsikter, så har mamma Kris såklart redan en plan för att skilja agnarna från vetet i såpan.

– Vissa av kvinnorna kommer att få äta middag med Rob på heta kändisrestauranger, medan andra kommer att få följa med honom till Burger King. Kris vill snabbt bli av med golddiggers som bara vill ha Rob för hans kändisskap och pengar. Hon vill att Rob ska hitta någon som älskar honom för den han är, säger källan.

Lycka till Rob, säger vi!

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian om rånet: ”Trodde de skulle våldta mig”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!