LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kris Jenners exklusiva present till Mason, 9 – för 27 000 kronor

20 dec, 2018 
AvOla Brising
Kris jenners lyxpresent till Mason
Kourtney Kardashians son Mason fyllde 9 år. Mormor Kris Jenner passade då på att ge sitt barnbarn en present för 27 000 kronor.
Annons

Det var bara ett år sedan Kardashian-systrarnas momager Kris Jenner, 63, la närmre 84 miljoner svenska kronor på att köpa ett hus i Hidden Hills, Los Angeles, tvärs över gatan från dottern Kim Kardashian, 38, och hennes svärson Kanye West, 41. Och trots att hennes och barnens realityserie Keeping up with the Kardashians uppges ha förlorat 37 procent av sina tittare under säsongen som nyligen avslutades, så slutar inte Kris att ösa pengar över sin familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fullkomligen badar i pengar och är precis som alla hennes barn mångmiljonär. Så därför är det kanske inte så konstigt att hon inte tvekade att öppna plånboken då äldsta dottern Kourtney Kardashians, 39, son Mason fyllde 9 år den 14 december.

I samband med hans födelsedag tog mormor Kris med sitt älskade barnbarn på en liten shoppingrunda bland exklusiva klädboutiquer i Los Angeles. Det tog inte heller lång tid innan hon hittade den perfekta presenten till den 9-åriga pojken, en täckjacka med barockt mönster från Versace för 27 000 kronor.

Annons

Mason gillade jackan, men verkade inte alltför imponerad. Han ryckte mest på axlarna och tackade artigt sin mormor för presenten innan de båda vallades ut till bilen av deras livvakter.

Mason är van vid lyx

Han är nog van att ständigt bli överöst både med de dyraste märkeskläderna, komplimanger och uppmuntran för exakt allt han tar sig för. Bara i våras haglade till exempel hyllningarna över Mason då han lite spontant tog en bild av sin mamma som hon la ut på Instagram. Här är några av alla de närmast euforiska kommentarer som ramlade in under bilden:

”Wow, han är talangfull!”

”Mason är en riktigt bra fotograf!”

”Kardashian-barnen vet hur man tar bra foton.”

”Han tar bättre bilder än alla mina vänner.”

FOTO: IBL

Annons