Kris Jenner har dumpat sin toyboy: "Var bara en tröst"

Kris Jenner är Kardashianklanens överhuvud och hela familjens momager. Det är något som kräver mycket tid och uppmärksamhet, därför har hon prioriterat bort kärleken och dumpat sin toyboy Corey Gamble.

Kris Jenner, 61, lever ett fullspäckat liv som ”momager” till hela familjen Kardashian. Nu har hon valt att lägga ännu mer tid på sitt arbete vilket innebär att kärleken får lida.

Reality-stjärnan har dejtat Corey Gamble, 35, sedan hon och exmaken Caitlyn Jenner, 67, skilde sig 2014. Efter tre år tillsammans ska alltså Kris ska ha dumpat Corey strax efter Alla hjärtans dag.

– Hon säger att hon tappade fokus från jobbet på grund av deras förhållande och att hon behöver sätta familjen före hennes egna behov, säger en källa till Radar Online.

Den senaste säsongen av “Keeping up with the Kardashians” har haft de lägsta tittarsiffrorna någonsin och detta är någon som oroar momagern. Uppgifter säger att Kris vill lägga allt sitt fokus på familjens tv-serie och se till så att den fortsätter att rulla på som den gjort hittills.

– Kris verkar inte vilja investera lika mycket tid i det här förhållandet. Många av hennes närmaste vänner tror att Corey endast var en tillfällig tröst och ett sätt att återhämta sig efter uppbrottet med Caitlyn, säger källan.

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian om rånet: ”Trodde de skulle våldta mig”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!