LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kris Jenner byter ut sin boytoy mot rapparen Drake

25 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Det verkar som att Corey Gamble får se upp. Momagern och hela Hollywoods cougar Kris Jenner har fått upp ögonen för en ny yngre boytoy – rapparen Drake.
Annons

Boytoys är någonting Kris Jenner, 61 har svart bälte i och efter tre år tillsammans med Corey Gamble, 36. Nu är hon dock redo för ett nytt byte. Och det verkar som att hon redan har ställt in siktet på sitt nästa offer.

Momagern har nämligen fått ett gott öga för rapparen Drake, 30.

– De har setts smsa med varandra och hon har tackat ja till att gå på dejt med honom om det tar slut mellan henne och Corey på riktigt, säger en källa till tidningen Closer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kris Jenner tillsammans med rapparen Drake.

Enligt uppgifter har det länge funnits en kemi mellan Kris och Drake. Varje gång de stött på varandra har rapparen hittat olika sätt att flirta med henne på.

– Hon är väldigt nyfiken på vad det kan leda till, säger källan.

Det sägs att det bästa sättet att komma över någon är att lägga sig under någon annan, skämt och sido. Men en romans med Drake är kanske precis vad Kris behöver för att lämna allt drama med exet Caitlyn Jenner, 67, bakom sig. Och fortsätter det i den här takten kommer Kim Kardashian, 36, inte vara den enda i familjen som dejtar en världskänd rappare.

Foto: IBL, Stella pictures

Annons