Artikeln innehåller reklamlänkar

Kourtney i tårar över Scotts besked om barnen

Kourtney ledsen över att Scott introducerat Sofia Richie för barnen

I det senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians får tittarna se hur Kourtney Kardashian bryter ihop i tårar efter att Scott Disick berättat att han presenterat sin nya flickvän Sofia Richie för deras gemensamma barn. En händelse som ingen av dem tidigare pratat om.

Kourtney Kardashian, 39, och Scott Disicks, 35, relation har i flera år varit av och på. Men de har trots det fått barnen Mason, 8, Penelope, 6, och Reign, 3, tillsammans och sedan uppbrottet för cirka två år sedan har de delad vårdnad.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Även om båda har gått vidare på varsitt håll; Kourtney med Younes Bendjima, 25, och Scott med Sofia Richie, 20, är det uppenbarligen en hel del frustrerande känslor som fortfarande ligger och bubblar under ytan. Något som blev direkt märkbart i det nya avsnittet av realityserien Keeping up with the Kardashians. Kourtney bröt nämligen ihop fullkomligt när hon fick reda på att hennes ex-kärlek introducerat deras tre barn för sin nya flickvän, scener som aldrig tidigare visats.

De heta känslorna uppstod när Kourtney och Scott gick på parterapi för att få hjälp i sitt gemensamma föräldraskap.

– Tanken på att mina barn introduceras för en annan kvinna och har någon ny person i sina liv, det är svårt för mig och dem. Det är mycket som händer för dem, säger Kourtney.

Scott Disicks reaktion var dock smått oförstående, till stor del på grund av att Kourtney redan hade introducerat sin nya pojkvän för barnen. Ett argument som fick stöd från Kardashian-familjen.

– Jag förstår inte varför hon kan introducera sin pojkvän för barnen. Men på grund av att hon är min dotter kan jag inte gå emot henne, men jag förstår din poäng, så jag ska fråga henne varför det inte är detsamma, säger Kris Jenner till Scott Disick.

Kourtney Kardashian sökte även upp sina systrar för stöd, och i ett videosamtal med Kim Kardashian kan tittarna se hur Kourtney gråter hysteriskt. Enligt henne ska de tidigare ha kommit överens om att kommunicera och vara delaktiga i beslut kring barnen, till exempel när nya partners ska presenteras.

– Jag vet att det kan verka förvirrande och det gör mig arg framför allt för att vi satt framför en terapeut och sa vad vi trodde var bäst för barnen, vi kände att mycket hade förändrats den senaste tiden och att det inte var det bästa tillfället, säger Kourtney.

Gissningsvis är detta inte det sista grälet ex-paret har haft eller kommer att ha om barnen…

LÄS OCKSÅ: Kourtneys ex i brutalt slagsmål – se den chockerande filmen

LÄS OCKSÅ: Vännen talar ut: Kourtney och Scott Disicks nya storbråk

FOTO: Faksimil Keeping up with the Kardashians

SENASTE NYTT!