Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännen talar ut: Kourtney och Scott Disicks nya storbråk

Helvetet har brakat lös mellan Kourtney Kardashian och Scott Disick. Nu berättar vännen om deras nya storbråk.

Det har gått 1,5 år sedan Kourtney Kardashian, 39, och Scott Disick, 35, gick skilda vägar för gott. Paret har haft en av- och på relation i så många år att de förmodligen själva tappat räkningen, och under den tiden har de fått barnen Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3.

Nu har Keeping up with the Kardashians-stjärnorna båda varsitt nytt förhållande; Kourtney med Younes Bendjima, 25, och Scott är tillsammans med Sofia Richie, 19. Men varannan-vecka-livet med barnen verkar inte vara något de helt kommit överens om än.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

När det var dags för USA:s nationaldag den 4 juli brakade nämligen helvetet lös mellan exparet. En nära vän berättar för Hollywood Life att de var långt ifrån överens om hur de skulle göra.

– Kourtney och Scott hade ett nytt storbråk om vem som skulle få ha barnen över helgdagen. Scott ville att barnen skulle vara med på hans semester med Sofia, vilket gjorde Kourtney rasande. Hon ville ha dem under sin semester i Europa tillsammans med Younes, berättar vännen.

I börja av sommaren har de tre barnen synts vid sin pappas sida, medan Kourtney befunnit sig i Italien med pojkvännen. Det var först för en vecka sedan som barnen anlände till henne och Younes. Och det ska enligt uppgifter vara den sistnämndas blotta närvaro som ställt till det.

– Så fort deras nya partners är med i planerna så blir allt invecklat, känsligt och komplicerat. Scott hade hoppats på en kompromiss, men hela situationen är kaos, säger vännen.

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashians ilska – efter Scott Disicks bebisbesked med 19-åriga Sofia Richie

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashians 8-åriga son får följarna att tappa hakan: ”Wow, han är talangfull!”

FOTO: Ibl, Stella

SENASTE NYTT!