Kim och Kanyes kärlekskaos: "Han är chockad"

Kim och Kanyes kärlekskaos: "Han är chockad"

Kim Kardashian och Kanye West kämpar för att rädda sitt äktenskap. "Kanye är chockad", säger en källa om parets nödterapi.

Kim Kardashian, 36, och Kanye West, 39, har det riktigt skakigt i sitt äktenskap nu. Kändismakarna har dock insett allvaret, och kallat in experthjälp i form av en familjeterapeut.

Men smakar det så kostar det. Enligt Radar Online är personen jourhavande för paret dygnet runt. Plus att de har två parmöten och ett enskilt samtal varje vecka med terapeuten.

För detta får realitystjärnan och hennes musikaliske make betala 7000 dollar i veckan. Vilket motsvarar lite mer än 60 000 kronor i veckan.

Enligt sajten har makarna haft det tufft en längre tid, båda med sina problem. Dels blev Kim brutalt rånad i Paris under hösten, och Kanye West i sin tur följde upp det med ett mindre regelrätt kollaps på scenen.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Kim Kardashians stulna smycken

Pricken över i:et har varit de otrohetsrykten som förföljt Kim och som gjort Kanye West vansinnig, detta efter att det påståtts att realitystjärnan varit otrogen med NFL-spelaren Marquette King.

– De har haft jättemånga problem de kämpat med och Kanye är chockad över hur olycklig Kim har varit, säger en källa.

– Han har haft fullt upp med sitt eget, säger personen.

LÄS OCKSÅ: Här är det ultimata beviset på att Kanye West är Kanye West

LÄS OCKSÅ: Kanye West förd till sjukhus – i handklovar

LÄS OCKSÅ: Kardashians privatchaufför misstänks för brutala rånet

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN