TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kardashians privatchaufför misstänks för brutala rånet

10 jan, 2017 
Malin Ljung
Rånet mot Kim Kardashian misstänks ha varit ett insiderjobb. Stjärnans 27-årige privatchaufför är nämligen en av de 17 personer som gripits.
Annons

Polisen misstänker att det brutala rånet mot Kim Kardashian West, 36, delvis begåtts av någon hon litade på. En av de 17 personer som under måndagsmorgonen greps under en polisinsats är nämligen stjärnans egna privatchaufför. Den 27-årige mannen ska ha kört Kardashians limousine under dagarna i Paris och var väl insatt i stjärnans rörelsemönster, detta enligt uppgifter till E! Online.

Totalt består de misstänkta av 14 män och tre kvinnor, varav den äldsta är en 72-årig man som misstänks vara ledaren i gänget.

I samband med gripandet har polisen släppt information om det enorma spaningsarbete som ledde till gripanden. Deras främsta bevis hittills är DNA från en av de misstänkta som hittades i hotellsviten där rånet begicks.

kardashian-ranare
Här grips en av de som misstänks för rånet mot Kim Kardashian.

Enligt uppgifter till Hollywood Life ska flera av de misstänkta följt efter Kim Kardashian dagarna före rånet. Realityprofilen befann sig i Paris för pågående modeveckan.

Annons

Det finns ingen information om polisen vid måndagens tillslag ska ha funnit några av de smycken, värda 11 miljoner dollar, som stals från Kim.

Det var den 2 oktober som realitystjärnan brutalt överfölls i sitt hotellrum i Paris av två gärningsmän som var utklädda till poliser. Kardashian bands fast under pistolhot och lämnades i badkaret. Stjärnan ska på egen hand ha lyckats ta sig loss efter rånet och ropat på hjälp från balkongen.

Här bodde Kim Kardashian när hon blev brutalt överfallen och rånad i sitt hotellrum under modeveckan i Paris.
Här bodde Kim Kardashian när hon blev brutalt överfallen och rånad i sitt hotellrum under modeveckan i Paris.

Sedan rånet har Kim Kardashian dragit sig undan och ökat säkerheten kring sig. Men i förra veckan bröt hon tystnaden när E! Online publicerade en trailer inför nya säsongen av Keeping up with the Kardashians. I klippet gråter stjärnan inför sina systrar Khloe och Kourtney Kardashian, när hon återberättar skräckupplevelsen:

– De kommer skjuta mig i ryggen. Det fanns ingen väg ut. Det gör mig upprörd när jag tänker på det.

FOTO: IBL 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons