Kim Kardashian är tillbaka – med oväntad första bild

Fansen har väntat och väntat på att Kim Kardashian ska göra comback på sina sociala medier sedan rånet mot henne i oktober. Den 3: januari valde Kim att göra sina fans lyckliga genom att publicera både en bild och en liten film.

Kim Kardashian West, 36, är äntligen tillbaka på Instagram. Stjärnan har inte publicerat något på sina social medier sedan rånet mot henne i oktober. Kim är känd för att ofta lägga ut selfies men valde istället att lägga ut en familjebild som första-bild.

På bilden kan man se Kim, Kanye West, 39, och deras två barn North, 3, och Saint, 1, med ett ord under: “familj”. Fansen jublar över att stjärnan gjort comback på sociala medier:

“Jag började gråta av lycka när jag såg att Kim verkligen är tillbaka” “Välkommen tillbaka! Du är bäst!” “Äntligen! Har saknat dig”

Familjen har haft en jobbig tid då Kanye åkte in akut till psyket efter att hans beteende eskalerat under en konsert. Sedan dess har det ryktats om att paret ska skilja sig, något som hon nu väljer att dementera genom att både publicera bilden på Instagram med även genom att publicera ett väldigt privat och känslosamt familjeklipp på sin twittersida.

Se klippet här:

https://twitter.com/KimKardashian/status/816465798755545088

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian ute för första gången efter rånet: ”Köpte glass”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!