Kim Kardashians svar efter påhoppet: "Bara löjligt"

Kim Kardashian och Sharon Osbourne är inga större fan av varandra. Efter att Sharon kallat Kim för "hora", ger Kardashian-stjärnan nu svar på tal.

Det var i slutet av juni som fejden mellan Sharon Osbourne, 64, och Kim Kardashian, 36, började. Efter att Kardashian-systrarna gjort egna tröjor med ett tryck där Ozzy Osbourne, 68, fanns med, passade hans hustru på att skicka en känga till Kardashians.

”Tjejer, ni har inte förtjänat rätten att sätta era ansikten med musikikoner. Stanna kvar med vad ni kan… Läppglans”, skrev Sharon Osbourne då på Twitter.

Och nu är det alltså dags igen. För några dagar sedan gick Sharon Osbourne återigen till attack mot Kardashian-klanen. Den här gången handlar det bara om Kim Kardashian, 36, och det är i en intervju med The Telegraph som hon kritiserar Kim för att lägga upp nakenbilder på sina sociala medier.

– Om Kim vill visa upp sin kropp är det helt okej. Men det är inte feminism, det är att vara en hora. Och det är inget fel med att vara en hora, men kom alltid ihåg vad du är, säger hon till tidningen.

Men Kim Kardashian själv är inte sämre än att hon nu väljer att svara på attacken. I en ny intervju med E!News  delar hon med sig av sina åsikter.

– Jag tror hon sa att jag ”lägger upp nakenbilder i feminismens namn”. Jag sa aldrig så. Så jag tänker att när människor felciterar dig och sedan kommenterar det så låter det bara löjligt, säger hon och fortsätter:

– Jag lägger ut nakenbilder för att jag gillar hur jag ser ut och jag känner mig stolt att jag har förlorat all denna vikt från graviditeten.

Läs också: Psykologens chockutlåtande: ”Kris Jenner torterade Caitlyn Jenner under äktenskapet”

Läs också: Kelly Osbourne avslöjar alla hemligheter om sin egen familj

Foto: IBL