TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian i blåsväder igen – stäms på 800 miljoner

01 aug, 2017 
Åh nej, inte igen! Man kan väl inte direkt anklaga någon ur familjen Kardashian för att ligga i lä, och det blåser mycket kring Kim Kardashian just nu. Efter att hon för bara någon vecka sedan blev anklagad för plagiat blir hon det nu igen.
Annons

Det är sällan en lugn stund för Kim Kardashian, 36. Nu har reality-stjärnan återigen hamnat i blåsväder. För bara någon vecka sen påstod den danska sminkproducenten Kirsten Kjaer Weiss att Kim härmat hennes sminkmärkes namn, då Kirsten använder sig av förkortningen ”KW”, medan Kim har valt ”KKW”. Nu anklagas hon än en gång för plagiat, men den här gången gäller det hennes mobilskal LuMee. Ni vet den som vi sett Kim ta perfekta selfies med?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ja, hennes mobilskal med inbyggd selfie-lampa sägs vara en kopia av ett mobilskal som kom redan 2013. Hennes bolag Kimsaprincess Inc. stäms nu på 813 000 000 kronor av Hooshmand Harooni som hävdar att han redan tagit patent på ”accessoarer och telefonskal med inbygd lampa” med sitt bolag “Snap light”. Och när “Snap light” gick i konkurs var Kim snabb på att ta över bollen. Inte helt oväntat går produkten bättre med ett stort namn bakom.

Annons

En källa påstår till sajten TMZ att det hela är taget ur intet.

– Det finns inga tecken på att det är ett plagiat, det är bara ett försök till att bryta ner henne. Kim K har absolut inte gjort något fel, säger källan.

Men ja, det är klart man vill ha sin del av kakan om man har möjlighet att ta den, och 813 000 000 kronor tycker “Snap lights” grundare är en helt rimlig summa att kräva. Men det är inte det enda kravet. De vill också att Kims bolag tar bort produkten helt från marknaden. Rätt ska vara rätt? eller är “Snap light” lite väl bittra nu?

Foto: IBL, Instagram

Annons