LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim avslöjar: Lögnen stoppade surrogatmamman från festen

17 nov, 2017 
Malin Ljung
Alla firade stort på Kim Kardashians babyshower. Men huvudpersonen, den gravida surrogatmamma, stoppades av tv-profilen på grund av hennes stora lögn.
Annons

Förra helgen firade Kim Kardashian och Kanye West stort och bjöd in familj och vänner. Festens tema var deras kommande bebis som just nu bärs av den gravida surrogatmamman.

Men trots att den gravida kvinnan är en huvudperson i att paret snart ska få sitt tredje barn, så var hon inte inbjuden till festen. Orsaken är att Kim hittills dragit en extremt vit lögn för dottern North, 4, och sonen Saint, 2.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Självklart skulle jag velat att hon var på festen och var en del av den. Men jag har inte riktigt kommit så långt i förklaringen för barnen än, sa Kim i en intervju med The Real under torsdagen.

Uppenbarligen har tv-profilen inte kommit så långt som till “blommor och bin” med sina barn, och hon erkänner att hon inte riktigt vet hur hon ska förklara att bebisen inte kommer från mammas mage.

– Jag tänkte att innan de ses och vi firar, du vet henne, så vill jag fira vår bebis. Jag tror jag måste förklara för mina barn först och framför allt fundera ut hur jag ska förklara för dem, säger realitystjärnan.

Annons

Även om kvinnan är hemlig för allmänheten så har hon introducerats för övriga Kardashian-familjen. Kim hävdar att hon dessutom har en mycket god relation med den gravida kvinnan.

– Jag älskar henne. Jag har den bästa relationen med min surrogat. Hon är så snäll. Hon är den perfekta personen att göra det här för vår familj, hon är fantastisk.

Barnet är beräknat att födas i januari.

FOTO: Ibl

Annons