TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim bekräftar: försöker bli gravid – trots läkarens varning

27 mar, 2017 
Malin Ljung
Kim Kardashian drömmer om att få ett tredje barn och är fast besluten att försöka bli gravid. Trots att läkarna varnar henne och kategoriserar henne som en högrisk-patient.
Annons

Tvåbarnsmamman Kim Kardashian, 36, trotsar läkarens varning och vill nu försöka få fler barn. Detta erkänner hon i ett nytt klipp från “Keeping up with the Kardashians”.

– Jag vill ha syskon till mina barn, men läkarna tycker inte att det säkert för mig, säger hon rapporterar People.

Realitystjärnan har under sina tidigare graviditeter med North, 3, och Saint, 1, haft det allt annat än lätt. För det första har det varit ett problem att ens bli gravid. Kim har tidigare besökt en fertilitetsklinik ett flertal gånger och sagt att hon och maken Kanye West, 39, haft sex “500 gånger om dagen”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kim Kardashian, North West, Saint West

Och när hon väl varit gravid har flertalet problem uppstått, bland annat med graviddiabetes och att moderkakan växt på livmodern. Just det sistnämnda är något som oroar läkarna så mycket att de varnat Kim att bli gravid igen. En tredje graviditet kan orsaka att hon måste operera bort livmodern.

– Det är definitivt en hög risk, sa en läkare till Radar Online efter att Kim fött Saint.

Kim Kardashian verkar dock redan ha glömt bort dramatiken under sina förlossningar, för till sina systrar Khloe och Kourtney meddelar hon följande:

– Jag ska försöka att få ett barn till.

FOTO: IBL

Annons