Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé knäckt: Tristans älskarinna har flyttat in hos honom

Nya uppgifter säger att Tristan Thompsons älskarinna Lani Blair har flyttat in hos honom efter att Khloé Kardashian flyttat tillbaka till Los Angeles.

När katten är borta dansar råttorna på bordet, sägs det. Nya uppgifter säger nämligen att Tristan Thompsons älskarinna Lani Blair har flyttat in hos honom efter att Khloé Kardashian flyttat tillbaka till Los Angeles...

Igår kom nyheten om att Khloé Kardashian, 33, och Tristan Thompson, 27, numera är särbor eftersom de bråkar konstant efter otrohetsdramat i april i år när Tristan fångades på flera bilder och film när han var intim med andra kvinnor.

– De har bråkat nonstop. De kan inte avsluta en konversation utan att det slutar med ett stort bråk, lät det då, enligt en källa till tidningen Life & Style.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Då verkade det som att de båda flyttat tillbaka till Los Angeles, efter att Tristan Thompsons basketssäsong i Cleveland var över, men att de valt att bo isär.

Nu hävdar däremot In Touch att det bara är Khloé Kardashian som flyttat tillbaka, vilket också bekräftas av paparazzi-bilder och foton på hennes Instagram. Tristan ska fortfarande bo i Cleveland – men inte ensam! Enligt uppgifter till tidningen har Tristan Thompsons älskarinna Lani Blair, 29, flyttat in hos honom!

– Lani är så oerhört lycklig över att Khloé flyttat från Cleveland för nu har hon Tristan helt för sig själv, säger tidningens uppgiftslämnare och fortsätter:

– Lani älskar att vara där. Hon känner sig hemma och vet att hon kommer vara där länge eftersom Khloé inte kommer tillbaka snart. Det är det Tristan sagt till henne.

I söndags var det fars dag i USA, men då verkade det som att Khloé inte nåtts av nyheten än om att Lani Blair flyttat in hos Tristan. Khloé lade nämligen upp en bild på hennes och Tristans dotter True Thompson, som föddes bara dagarna efter otrohetsskandalen i april, och skrev: “Grattis på fars dag”. Hon ska också ha gillat ett foto på Tristans Instagram föreställande två guldsmycken, ett med hans 1-årige son Princes namn och ett med Trues.

Lani Blair är kvinnan som Tristan Thompson sågs gå in på ett hotellrum med, bara dagar innan Khloé Kardashian födde True. Paret fångades på både film och bilder, och sågs sedan lämna hotellet tillsammans några timmar senare.

Enligt In Touch verkar det som att Lani Blair har känslor för Tristan Thompson.

– Lani har verkligen saknat Tristan och känner att Khloé är ur vägen så de inte behöver smyga längre. Nu har hon mer tid att övertyga honom om att hon är den han ska vara med.

Outch!

Vi förstår om Khloé Kardashian är helt knäckt.

Khloé Kardashian med pojkvännen Tristan Thompson under Khloés graviditet.

Tristan Thompson spelar basket på proffsnivå för Cleveland Cavaliers.

Paret fick dottern True den 12 april 2018.

Khloé med storasystern Kim Kardashian.

Khloé med lillasystrarna Kylie och Kendall Jenner samt storasystern Kourtney Kardashian.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: ”Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Efter otrohetsdramat: Khloé och Tristan flyttar isär

LÄS OCKSÅ: Haka på kändistrenden – här är 11 härliga ansiktsmasker som ger din hud glow i vår

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN