Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloe Kardashians nya beslut efter Tristans otrohet: "Hon har valt"

Khloe Kardashian har gett besked om Tristan Thompson efter otroheten.

Två dagar före det att Khloé Kardashian blev mamma, avslöjades det att hennes pojkvän Tristan Thompson varit otrogen vid flera tillfällen. Nu uppger källor att stjärnan fattat ett beslut kring skandalen.

Knappt en vecka har gått sedan otrohetsskandalen om Tristan Thompson, 27, avslöjades. 33-åriga Khloé Kardashians pojkvän har fångats på film när han kysst andra kvinnor och låtit dem ta på hans kön utanpå byxorna, och så sent som förra lördagen ska han ha smugit in på ett hotell tillsammans med en kvinna.

Kvinnan hävdar att hon tillbringade natten tillsammans med NBA-stjärnan och har också publicerat en kort film där hon har sex med honom på Instagram, som hon sedan raderat. Hon har också publicerat flera sms av sexuell karaktär som hon uppger kommer från Tristan Thompson.

Bara två dagar efter skandalen födde Khloé Kardashian en dotter, då med sin otrogna pojkvän vid sin sida. Enligt källor nära stjärnan ska Khloé Kardashian nu ha fattat ett beslut om Tristan – och kommer inte att dumpa honom.

– Khloé har köpt Tristans historia och ursäkter rakt av. Hon har inga planer på att lämna honom överhuvudtaget. Tristan insisterar på att han blev lurad och att saker inte är som de ser ut att vara. Han säger att han älskar Khloé, att hon är den enda kvinna han vill ha och att han aldrig skulle vara otrogen mot henne. Khloé har valt att lita på honom, åtminstone just nu, och hon har sagt till sina systrar att det är hennes beslut vad hon vill göra och inte deras, säger en källa till Hollywood life. 

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Också People Magazine skriver att sexskandalen inte ska ha påverkat Khloés känslor.

– Khloé känner inget annat än lycka just nu. Hon är huvudlöst förälskad i sin lilla tjej och hon känner bara kärlek. Absolut ingenting annat. Hon har mer eller mindre förlåtit Tristan. Hon är i en kärleksbubbla där hon trivs, och allt som hände med Tristan är inte så mycket ‘otrohet’ utan mer som en fyllegrej som inte betydde något, det var mest kyssar och ledde inte till något och allt skylls på att det var en dum grupp som försökte sätta dit honom, och alla måste gå vidare, säger en annan uppgiftslämnare.

Enligt källan ska Khloé Kardashian inte heller bry sig det minsta om huruvida andra anser att hon borde dumpa Tristan Thompson eller inte.

– Om någon har problem med att hon är lycklig tillsammans med Tristan och deras dotter… Ärligt talat, det bryr hon sig inte alls om, säger källan.

Hittills har ingen i familjen Kardashian uttalat sig om otrohetsavslöjandet, och den enda som uttalat sig om bebisens ankomst är Khloé Kardashians mamma Kris Jenner, 62. På Instagram har hon repostat tidningen W magazines instagraminlägg där det står:

“Grattis till Khloé Kardashians som välkomnat en till flicka till KarJenner-klanen.”

Khloé Kardashian och Tristan Thompson blev den 12 april 2018 föräldrar till en dotter som nu fått namnet True.

Khloé Kardashian har tidigare pratat om sin stora längtan efter att bli mamma.

I december avslöjades graviditeten med denna bild på Khloé Kardashians Instagram.

Khloé Kardashian får ta emot kritik för att dottern Trues huvud är hängande i famnen

LÄS OCKSÅ: Gravidavslöjandet efter otroheten – Khloé Kardashian helt knäckt

LÄS OCKSÅ: Efter Tristans otrohet – nya oroande beskedet om Khloé Kardashians förlossning

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN