Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashians avslöjande om otroheten – första orden

khloé kardashian

Khloe Kardashian var i nionde månaden med dottern True då den omskakande nyheten slog ner som en bomb. Travis Thompson hade varit otrogen mot henne.

Bara dagar innan Khloé Kardashian, 34, skulle föda sitt första barn, avslöjades det att barnets far, pojkvännen och NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27, hade varit otrogen mot henne, inte bara en gång utan flera. Han hade fångats på bilder och filmer med flera olika kvinnor medan Khloé Kardashian vankade runt hemma med magen i vädret.

Khloe har tidigare inte velat prata om otroheten över huvud taget, men i söndagens avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians”, som sändes i USA, togs otrohetsdramat från i våras upp. I samband med avsnittet twittrade Khloé dessutom med fans om programmet. Det var på Twitter realitystjärnan började berätta om sina känslor efter Tristans svek.

”Det är galet hur känslor aldrig dör. Du kan förlåta, men det är omöjligt att glömma”, skrev Khloé Kardashian.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det framstår som om hon väntat med att säga något om det som hände då bara därför att hon har väntat på att programmet skulle sändas. För Khloé skriver att hon gärna hade sett att programmet sänts tidigare:

”Jag älskar att filma showen och jag är stolt att vi är så pass starka och modiga att vi vågar visa oss sårbara. MEN vi måste börja sända programmet närmare realtid. Det här avsnittet är sju månader sen och det är mycket man måste återuppleva igen. Men jag kanske behöver det också”

I programmet får tittarna ta del av familjens reaktioner från i våras då Tristans otrohet uppdagades. Khloé berättar på Twitter om hur det gick till då hon fick reda på att pojkvännen gått bakom hennes rygg med en annan kvinna. Hon befann sig ensam i Cleveland utan några tv-kameror som filmade.

”Tack gode Gud att det inte fanns några kameror med mig i Cleveland. Jag tänker inte skriva vad jag gjorde, men låt oss bara säga att han hade tur att jag var gravid i nionde månaden”

Den främsta orsaken till att hon inte reagerade starkare än vad hon gjorde var också enligt realitystjärnan att hon tänkte på True. Det var därför Tristan trots sitt snedsteg var med på förlossningen:

”Jag ville ha en vacker födelseupplevelse både för min egen skull och för att kunna dela fina minnen med True när hon är äldre. Jag ville att hon skulle ha videos och bilder av hennes pappa där när han höll om henne osv… Jag vill att hon ska veta att hon är KÄRLEK om min stora lycka. Bebisar känner av energier!”

Khloé fortsätter:

”Jag valde att lägga mina känslor åt sidan under förlossningen och försöka ha så mycket positiv energi jag kunde. Min enda tanke var att min dotter skulle födas. Jag tänkte inte låta NÅGON ge henne mindre än vad hon förtjänade. Sprudlande kärlek. Så jag valde att vara mogen och stark för True.”

Hon avslutar det hela:

”Jag hade väntat på den dagen i så många år! Jag vet nu, när jag ser tillbaka på det, att jag var i chock för jag trodde aldrig att det skulle hända mig, men jag är fortfarande väldigt stolt över mig själv för hur jag hanterade allt. True gav mig det lugn och den styrka jag behövde.”

Khloé har trots Tristans svek förlåtit honom och de är fortfarande ett par.

LÄS OCKSÅ: Här visar Khloé Kardashian upp kroppen – 7 månader efter Trues födsel

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians hämnd mot Tristan efter otroheten: “Systrarna visste”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN