Khloé Kardashian ryter ifrån efter kärleksryktet med Scott Disick

Khloé Kardashian ryter ifrån efter kärleksryktet med Scott Disick
Khloé Kardashians födelsedagshyllning till systern Kourtneys ex Scott Disick kommenterades med ett påstående om att de legat med varandra. Det fick realitystjärnan att gå till snabb motattack.
Annons

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, från Familjen Kardashian och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år och tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4. De hade ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott för ett par år sedan, bland annat till följd av familjen Kardashians ökända familjesemester på Costa Rica, där en tjej Scott vid ett obevakat ögonblick raggat upp, hittades i hans badrum.

När det i slutet av förra sommaren tog slut mellan Koutney och hennes nya unga pojkvän Younes Bendjima, 26, började det genast gå rykten om att de två var på väg att återförenas.

Annons

– Vi har alltid sagt att vi ska bli ihop igen när vi är typ 40, sa Scott till Kourtneys systrar Kim Kardashian, 38, och Khloé Kardashian, 34, i ett avsnitt av familjens realityserie.

Annons

Och en som verkligen länge verkar ha hoppats på en återförening är Khloé. Kort efter att Kourtney blivit singel igen i augusti la hon upp en Instastory, där Kourtney och Scott satt bredvid varandra på en födelsedagsfest. ”En flicka får drömma” skrev hon över filmen för att visa hur mycket hon önskade att Kourtney och Scott skulle bli ihop igen. Det finns dock ett problem med detta. Scott är sedan länge tillsammans med Sofia Richie, 20.

Men att Khloé alltid tyckt mycket om Scott och haft en nära relation med honom är långt ifrån en hemlighet. När han fyllde 36 år skrev hon också ett långt inlägg på Instagram som började med orden:

”Grattis på födelsedagen min bror!!!… Vi har kommit en lång väg du och jag. Jag är så tacksam för den person du har växt till att bli. Jag är tacksam för alla toppar och dalar för vi har gått igenom alltihopa och står varandra närmre varandra än någonsin”.

Annons

Hon avslutade det hela med att skriva:

”Jag är stolt att säga att du är min bror och dessutom en av mina bästa vänner! Ha den bästa födelsedagen HERRE! För evigt Herren och Damen”.

Många av Khloés fans och följare blev ytterst rörda av hennes inlägg. Men följare skrev också en mindre smickrade kommentar om att hon var övertygad om att Khloé och Scott har legat med varandra:

”Vägrar tro att de aldrig har pippat”.

Khloé slog tillbaka hårt

Detta fick Khloé att bli fullkomligt rasande. Framför allt eftersom kommentaren fick över 5600 gillningar. Därför skrev i ett långt svar på kommentaren bland annat:

Annons

“Jag tycker synd om dig för att du uppenbarligen inte har förmågan till att ha några helt platoniska relationer i ditt liv. Du har inga relationer där någon älskar och bryr sig om dig utan att förvänta sig något annat än en stark vänskap”.

Och nu berättar en källa för sajten Hollywoodlife.com varför Khloé la så mycket energi på att besvara den smått elaka kommentaren:

– Khloé och Scott har knutit väldigt nära band genom åren och Khloé har bland annat backat upp Scott när han bråkat med Kourtney. Hon har alltid varit som en sorts fredsmäklare mellan de två.

Uppgiftslämnaren fortsätter:

– Hon vet att Scott har jobbat hårt på att försöka förändra sitt liv och känner för honom extra mycket eftersom han förlorat så många i sin familj. De är verkligen som bror och syster. Hon slog även tillbaka mot sitt fan eftersom hon är en passionerad person, är mån om att folk ska veta sanningen och inte vill att hennes syster ska känna att hon blivit respektlöst behandlad.

Annons

Trots detta verkar det dock vara flera av hennes fans som ställer sig lite undrande till hennes nära relation med Scott. En annan följare skriver:

”Tyvärr tror jag inte hon är den enda som undrar. I ett annat liv hade ni varit perfekta för varandra”

Ytterligare en kommentar lyder:

”Lustigt nog tror jag att de hade passat bättre ihop än Kourtney och Scott”

FOTO: TT, Instagram
Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…