TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian lämnad timmar efter förlossningen – vännen om nya beskedet med Tristan

13 apr, 2018 
Malin Ljung
Bara timmar efter att Khloé Kardashian fött sin dotter fångades systrarna Kim och Kourtney på bild när de lämnade Cleveland och systern. Samtidigt avslöjar vännen att Khloé och Tristan tagit ett framtidsbeslut efter otrohetsskandalen.
Annons

Knappt två dagar har gått sedan otrohetsskandalen om Tristan Thompson avslöjades. Khloé Kardashians, 33, pojkvän har fångats på film när han kysst andra kvinnor – och så sent som förra lördagen ska han ha smygit in i på sitt hotell med en brunett som inte var höggravida Khloé.

Paret väntade sitt första barn i slutet av månaden, men under gårdagen kom rapporter om att “Keeping up with the Kardashian”-stjärnan börjat få värkar. Och bara några timmar senare födde Khloé Kardashian en liten dotter på sjukhuset i Cleveland, vid 4-tiden på onsdagsmorgonen lokal tid var förlossningen över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon var dock inte ensam i förlossningsrummet, vid sin sida hade hon mamma Kris Jenner, systrarna Kim Kardashian West, 35, och Kourtney Kardashian, 37, samt bästa vännen Malika Haqq som flugit in från Los Angeles tidigare under dagen. Dessutom fanns den blivande pappan Tristan vid Khloés sida under förlossningen.

Annons

Ingen i familjen har hittills bekräftat förlossningen, men några timmar efter att amerikanska medier rapporterade om det så fångades Kim och Kourtney på bild när de gick ombord på sin privatjet och flög tillbaka till Los Angeles.

Enligt uppgifter från personer i familjen Kardashians närhet ska Khloé vara överväldigad av kärleken till sitt barn och hon har redan förlåtit Tristan för hans kärlekssvek.

– Khloé känner inget annat än lycka just nu. Hon är huvudlöst förälskad i sin lilla tjej och hon känner bara kärlek. Absolut ingenting annat, säger vännen till People och fortsätter:

– Hon är mer eller mindre förlåtit honom. Hon är i en kärleksbubbla där hon trivs, och allt som hände med Tristan är inte så mycket ‘otrohet’ utan mer som en fyllegrej som inte betydde något, det var mest kyssar och ledde inte till något och allt skylls på att det var en dum grupp som försökte sätta dit honom, och alla måste gå vidare.

Annons

Huruvida Khloé Kardashian är kvar på sjukhus eller redan har fått åka hem med flickan är inte känt, men alla uppgifter tyder på att det inte finns några orosmoln – bara kärlek och glädje.

– Vi får se hur de kommande veckorna utvecklar sig, säger vännen och fortsätter:

– Om någon har problem med att hon är lycklig tillsammans med Tristan och deras dotter. Ärligt talat, hon bryr sig inte alls om det.

Hittills har ingen i familjen Kardashian uttalat sig om varken otrohetsavslöjandet eller bebisens ankomst.

FOTO: Stella, Ibl

 

Annons