TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian gifter sig med otrogne Tristan – här döljer hon ringen

05 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Khloé Kardashian sägs ha förlovat sig med otrogne pojkvännen Tristan Thompson.
Khloé Kardashian bär numera en gigantisk diamantring på sitt förlovningsfinger. Enligt en källa ska bröllopet inte vara långt borta.
Annons

När det kom fram att basketspelaren Tristan Thompson, 27, hade bedragit Khloé Kardashian, 34, flera gånger under tiden hon väntade parets gemensamma barn blev hennes fans rasande. Många ville att hon skulle lämna pojkvännen och flytta tillbaka till sin familj i Los Angeles, men när planet nyligen lyfte från Cleveland var även Tristan med.

Den senaste tiden har paret synts tillsammans ute och deras vänner och familj har delat med sig av filmer och bilder av dem på sociala medier. Khloé och Tristan ses då skratta, skoja och ha kul tillsammans, och till och med Khloés familj verkar ha förlåtit honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men inte nog med det! När hon nyligen var ute på en shoppingrunda i Beverly Hills bar hon plötsligt en gigantisk diamantring på sitt vänstra ringfinger. En källa till In Touch bekräftar att den är från Tristan.

– Hon är lite försiktig med att berätta vad den står för, men alla antar att de är en förlovningsring. Det är den största ring jag någonsin sett! säger källan.

Annons

Trots filmerna på Tristan tillsammans med Khloés familj och vänner säger källan att 99 procent av dem är emot en förlovning.

– Khloé är dock fast besluten att ha detta bröllop oavsett vad.

Redan nu spekuleras det i hur katastrofalt ett eventuellt bröllop skulle bli. Tristan har barn ihop med en annan kvinna och ska ha som önskan att hon dyker upp med deras gemensamma son Prince, 1. Dessutom skulle tillställningen innebära att Kourtney Kardashian och hennes exman Scott Disick stöter på varandra igen – båda med sina nya respektive vid sin sida.

För några veckor sedan fyllde Khloé år, och hon planerar nu att ha en stor födelsedagsfest inom kort.

– Men min gissning är att hon då kommer berätta för alla att hon är förlovad, säger källan.

Någon bild på ringen har ännu inte läckt ut men i slutet av juni fångades Khloé på bild då hon dolde vänsterhanden för fotograferna med tröjärmen. Bara den vänstra handen, inte den högra, man kan ju undra varför..?

Se bilden där Khloé döljer förlovningsringen:

Foto: IBL

Annons