TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian besatt av plastikkirurgi efter otrohetsskandalen: ”Tragiskt”

19 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Fansen rasar efter Tristans ord till Khloé Kardashian.
Khloé Kardashian har blivit besatt av plastikkirurgi. Nu är vännerna oroade för hennes hälsa. ”Hon drivs av viljan att imponera på Tristan”, uppger en källa.
Annons

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, har de senaste åren genomgått en drastisk förvandling. Hon har inte bara rasat i vikt utan även gjort en hel del skönhetsingrepp. I sitt eget tv-program Kocktails with Khloé bekräftade hon att hon har gjort flera ingrepp i ansiktet, men säger att hon tog bort dem redan för flera år sedan, något som hennes följare på Instagram inte riktigt tror på. Khloé Kardashian får ofta kommentarer om sitt utseende då många menar att hon är oigenkännlig efter all kirurgi.

Nu skriver sajten Radar online att stjärnan den senaste tiden har blivit besatt av plastikoperationer. Hennes vänner ska nu frukta att hon försöker efterlikna de kvinnor som hennes pojkvän Tristan Thompson, 27, har varit otrogen med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I våras läckte filmer på Tristan Thompson när han var närgången med flera kvinnor. Otrohetsskandalen läckte ut bara dagar innan parets gemensamma dotter True föddes.

Enligt sajten ska Khloé Kardashian nu ha gjort allt från fillers i käkbenen till implantat i rumpan och brösten.

Annons

– Hon vill imponera på Tristan, men många säger att hon långsamt förvandlas till en av de “klubbimbos” han var otrogen mot henne med. Vilket är ironiskt och ändå så tragiskt på samma gång, säger en källa.

Khloé Kardashian förnekar all plastikkirurgi

Nära vänner är nu oroliga för Khloés hälsa och menar att det inte är bra för henne varken psykiskt eller fysiskt att genomgå så många plastikoperationer.

Realitystjärnan har flera gånger förnekat både näsoperationer och rumpimplantat. På sin Twitter skrev hon senast i höstas att hon är rädd för kirurgiska ingrepp.

”Jag hoppas att den dagen jag behöver operera ansiktet så kan jag bara ta ett piller eller någonting för den skiten skrämmer mig”, skrev hon då.

Många av hennes följare postade då som svar före-och efterbilder på henne, där de visade upp förvandlingen. Många menade att det är omöjligt att förändras så utan kirurgi. Khloé fortsätter dock att förneka ingreppen.

FOTO: Rex

Annons