Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter otrohetsskandalen – Khloé återförenad med Tristan

Khloé Kardashian återförenad med Tristan Thompson två månader efter otrohetsskandalen.

Khloé Kardashian gjorde slut med Tristan Thompson för två månader sedan – efter ännu ett otrohetsavslöjande. Men när dottern True fyllde ett år grävdes stridsyxan ner och paret återförenades.

Khloé Kardashians, 34, och Tristan Thompsons, 28, dotter, True, föddes för drygt ett år sedan. Det som skulle ha varit en lycklig tid grumlades genom att det bara några dagar innan förlossningen avslöjades att Tristan flera gånger varit otrogen mot Khloé.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I början av året kom nästa dramatiska avslöjande. Tristan Thompson ska nämligen ha varit otrogen igen – den här gången med 21-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta medlemmen Kylie Jenner, 21.

Tristan och Jordyn ska ha setts kyssas på en fest i Los Angeles. Och när Khloé Kardashian fick höra talas om händelsen konfronterade hon både Tristan och Jordyn – som utan omsvep erkände.

De offentliga kyssandet blev droppen som fick otrohetsbägaren att rinna över. Efter två år tillsammans gjorde Khloé Kardashian definitivt slut med Tristan Thompson.

Enligt uppgifter till nöjessajten Radar Online vill Khloé inte ha Tristan i närheten av sitt barn.

– Khloé försöker förhindra Tristan från att träffa True och det börjar göra honom riktigt förbannad, berättade en nära källa nyligen och fortsatte:

– Han är hennes pappa och är vansinnig på att hon försöker att använda True som en spelpjäs i henne spel! Tristan förstår vad han gjorde för fel, men han känner bara att det är riktigt orättvist av Khloé att försöka sätta True i kläm.

Ettårskalas och vapenvila

I helgen var det dags för Trues födelsedagskalas och Khloé hade verkligen inte sparat på kostnaderna när det kom till att ge sin dotter en minnesvärd första födelsedag.

Gästerna bjöds på sockervadd och isglass, lokalen var pyntad med ballonger och färgglada paraplyer. I trädgården stod minihästar, utklädda till enhörningar med regnbågsfärgad man.

Bland gästerna syntes också Tristan Thompson, som tycks ha tagits till nåder lagom för att delta på dotterns kalas. I en video på Khloé Kardashians Instagram story står Tristan bredvid Khloé och dottern True.

Enligt E! Magazine ska nu Khloé och Tristan ta hand om True tillsammans och ska ha slutit fred för dotterns skull.

LÄS MER: Det ligger bakom Khloé Kardashians stora förvandling

LÄS MER: Khloé Kardashian bryter tystnaden: ”Min familj förstördes”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!