Khloe har kastat ut Tristan – en vecka efter förlossningen: “Vill inte vara nära honom”

Khloe Kardashian har kastat ut Tristan Thompson efter otroheten.
Efter otrohetsskandalen har Khloe Kardashian nu kastat ut pojkvännen Tristan Thompson ur hans eget hem.
Annons

Den 12 april födde realitystjärnan Khloé Kardashian, 33, dottern True Thompson, som hon fått tillsammans med pojkvännen och NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27. Men bara dagar före förlossningen briserade en enorm otrohetsskandal kring Tristan, där det framkom bilder och filmer som pekar på att han varit otrogen mot Khloe flera gånger.

Annons

I en av filmerna som nöjessajten TMZ publicerat kramar och kysser Tristan Thompson en okänd kvinna, samtidigt som ytterligare en kvinna drar ner hans huvud mot sina bröst. Samma kvinna smeker också ena handen över hans kön.

I en annan video syns Tristan Thompson gå in på ett hotell med en kvinna, som också kommer ut ensam, några timmar senare. Han ska dessutom ha spelat in en sexvideo med en tredje kvinna, som nu också hävdar att hon är gravid med hans barn.

Khloe Kardashian har hittills inte gett något besked om situationen, men nu uppger källor till Hollywood Life att hon har kastat ut sin otrogna pojkvän ur hans eget hem. Paret befinner sig hemma hos Tristan i Cleveland, men nu har basketstjärnan fått flytta in på hotell i stället för att vara med sin flickvän och deras nyfödda dotter.

Annons

– Tristan bor på hotell i Cleveland. Hon har kastat ut honom ur huset! Khloe behöver tid att tänka ut vad hon ska göra, men hon ville inte vara nära honom just nu, säger en källa.

Enligt tidningen ska “Familjen Kardashian”-stjärnan vara rasande och hon vill åka hem till sitt hem i Los Angeles, men tvingas vara kvar i Cleveland tills hon får klartecken från sjukhuset att True är redo att resa. Men när Khloe väl återvänder hem med bebisen till LA, så kommer pojkvännen inte vara välkommen att ens vistas under samma tak som henne längre.

– Hon har sagt åt honom att han måste anstränga sig för att få vara med henne och True, så han försöker. Han måste bevisa för henne att han verkligen vill vara där, säger källan.

HETAST PÅ HÄNT TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD

 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…