TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kendall Jenners ärliga ord om ångesten: ”Kommer bli galen”

07 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Kendall Jenner öppnar nu upp sig och berättar om sina ångestattacker. ”Jag var nära ett mentalt sammanbrott", säger hon.
Annons

Realitystjärnan och supermodellen Kendall Jenner, 22, har haft en tuff period den senaste tiden. I höstas råkade hon ut för ett drev mot henne då hon medverkade i en läskreklam. Folk ansåg att den förminskade folkrättsrörelser som exempelvis ”Black lives matter”. Reklamen drogs snabbt tillbaka, men Kendall fick trots det ta emot både hat och hot. Hon öppnade senare upp sig i realityserien Familjen Kardashian och berättade att hon djupt ångrade sin medverkan och att det aldrig hade varit hennes mening att såra någon.

Strax därefter kom ångestattackerna. Hon kunde vakna upp mitt i nätterna av panikångest. Nu berättar Kendall Jenner för Love magazine om hur hennes instabila mentala hälsa till slut gjorde att hon tvingades sluta med modellandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förra säsongen gjorde jag inga shower alls. Bara för att jag jobbade i LA och jag kände bara ”usch, jag kan inte just nu, jag kommer bli galen!”, säger hon enligt Enews.

Annons

Istället för att resa jorden runt och jobba valde hon att stanna hemma och ta hand om sig själv. I juni återvände hon till catwalken men valde att bara ta jobb inom USA.

– Jag var nära ett mentalt sammanbrott, säger hon.

Stjärnan har nu sina knep för att undvika stress och press. Hon har ett av världens största Instagramkonto, men väljer att inte läsa några kommentarer.

– Jag följer mestadels bara löjliga konton med bilder på hundvalpar och små bebisdjur och folk som räddar djur, säger hon.

Ett mycket bra tips på hur man tar hand om sig själv på bästa sätt tycker vi. Krya på dig Kendall!

FOTO: IBL

Annons