Kendall Jenner rasar efter drama med pojkvännen och hans ex: ”Vad i helvete”

Kendall Jenners pojkvän Ben Simmons vill nu öka säkerheten kring sig och flickvännen. Anledningen är hans ex...

Romansrykten kring supermodellen Kendall Jenner, 22, och basketstjärnan Ben Simmons, 21, har länge surrat. De har inte bekräftat sitt förhållande, men de har flera gånger fångats på bild när de öppet myser och till och med kysser varandra. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

När paret förra veckan var ute på nattklubb tillsammans stötte de på Bens ex, sångerskan Tinashe. De stannade inte länge utan syntes snart lämna klubben tillsammans. Strax därefter avslutade även Tinashe sin partykväll, men innan hon hoppade in i bilen avslöjade hon för en reporter på TMZ att Ben hade sms:at henne. 

– Vad i helvete. Vad gör han? Vilken idiot, sa hon och höll upp sin mobiltelefon.

Kendall blev inte speciellt glad när hon fick höra att hennes pojkvän hade sms:at med sitt ex samtidigt som hon stod bredvid. Nu säger en källa till TMZ att Ben är vansinnig. Han menar att Tinashe har hittat på allting, vilket hon ska ha erkänt när han ringde upp henne för att skälla ut henne. Sångerskan ska under en längre tid ha dykt upp på samma ställen som Ben och Kendall, och nu vill basketspelaren öka säkerheten kring honom och sin flickvän. 

Källan säger att Ben tror att ex-flickvännen har svårt att förstå att deras förhållande är över. Hon ska vara besatt av Ben och nu är han orolig för både sin egen och Kendalls säkerhet. 

Kendall Jenner på röda mattan.

Kendall har gjort sig ett namn i realityserien Familjen Kardashian. Här sitter hon näst längst till vänster.

Kendall Jenner längst fram med sin syster Kylie Jenner, pappa Caitlyn Jenner (här som Bruce Jenner), samt mamma Kris Jenner.

Kendall Jenner tillsammans med alla sina systrar från tv-serien Familjen Kardashian.

Kendall Jenner har varit modell för The Victoria's Secret fashion show två gånger. Den här bilden är tagen från hennes debut 2015.

Nyligen kommenterade Ben på Kylies Instagram

LÄS OCKSÅ: Följarna i chock efter vännens bild på Kendall Jenner – anklagas för skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: Ibl

Senaste nytt