Kelly Clarkson är färdig med barn: “om ingen dör och ger mig ett barn kommer det inte hända”

Kelly Clarkson är färdig med barn:
Sångerskan Kelly Clarkson är säkert på att hon aldrig mer vill ha fler barn.
Annons

Kelly Clarkson, 34, och maken Brandon Blackstock, 39, har legat i (bokstavligt talat) sedan de gifte sig år 2013. Under två år har de fått två barn, dottern River 2 år och sonen Remington 5 månader. I amerikans press berättar Kelly att hon redan har så mycket att göra att hon inte vill ha fler barn:

Annons

– Vi har redan fyra barn, eftersom jag gifte in mig med två barn och själv fått två barn. Just nu har vi en 15-åring en 9-åring en 2-åring och en 5-månaders hemma. Jag har redan dagar som jag gråter mig igenom så vi behöver inte fler barn, det är redan mycket.

När Remington var nyfödd delade hon en bild på alla barnen på hennes Instagram

Okay last pic! Promise ?#andthentherewerefour #familyband The von Trapps ain't got nothin' on us ha!

A photo posted by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Annons

Hennes tvååriga dotter är väldigt jobbig just nu säger hon och skojar “hon är en liten terrorist” och forsätter “hon kan vara den mest kärleksfulla människan och sen bara byta till att vara elak.”

Kelly Clarkson Discusses

Sångerskan och författaren som just nu är ute och marknadsför sin nya barnbok “River Rose and the Magical Lullaby” berättade även för den Amerikanska sajten E! News att hon inte vill ha fler barn p.g.a. tuffa graviditeter. På frågan om de ser fler barn i framtiden svarar hon:

– Nej! Om ingen skulle gå och dö och ge oss deras barn så kommer det inte hända, nej. Jag hade miserabla graviditeter och tänker inte göra det igen.

Annons

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…