LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Världsstjärnan försatt i konkurs – nya bilder visar lyxhusets förfall

26 jun, 2024 
Maria Broberg
Realitystjärnan Katie Price förnekar att hon blivit vräkt från sin herrgård.
Nu har bostaden övergivits och nya bilder visar att lyxhuset har helt förfallit.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tv-profilen Katie Price vädjan – vill att sonen ska gå ner i viktBrand logo
Tv-profilen Katie Price vädjan – vill att sonen ska gå ner i vikt

Den brittiska skandalmodellen och tv-personligheten Katie "Jordan" Price, 46, har barnen Harvey, 22, Junior, 19, Princess, 16, Jett, 11, och Bunny, 10.

Hennes äldsta son Harvey föddes med en rad olika funktionsvariationer och har behövt extra hjälp i vardagen under sin uppväxt.

Under det senaste året har Katie varit i blåsväder då hon försatts i konkurs för andra gången på grund av en obetald skatteräkning på 761 994 pund, som motsvarar drygt 10 miljoner svenska kronor.

Katie Prices ekonomiska kriser

Första gången som Katie blev försatt i konkurs var under 2019 då hon hade obetalda skulder på 3,2 miljoner pund, det vill säga nästan 43 miljoner kronor.

I mars i år försattes stjärnan i konkurs för andra gången och när hon skulle vittna om sin ekonomi i högsta domstolen dök hon inte upp. Katie bestämde sig för att åka på semester med sin nya kärlek JJ Slater istället.

Nu har det avslöjats att Katie tvingats lämna sitt hem i Sussex, England, som efterföljd av konkursen. Och nya bilder avslöjar att Katie helt låtit herrgården förfalla, rapporterar The Sun.

Annons

Bilderna visar Katie Prices förfallna lyxhus

Det sägs att Katie lämnat sin bostad efter ett vräkningsbesked till följd av konkursen – däremot förnekar stjärnan att hon blivit vräkt från hemmet.

Katie köpte herrgården 2014 av en bekant för omkring 2 miljoner pund, nästan 27 miljoner kronor. Huset var då redan i dåligt skick och det blev snabbt sämre.

Huset blev snabbt så pass äckligt att Katies äldre barn vägrade att bo i det.

Katie Prices förfallna herrgård i Sussex, England.FOTO: Doug Seeburg/The Sun

Men i ett tappert försök med att rädda huset gjorde Katie ett tv-program som handlade om att det skulle rustas upp. Detta försök gick dessvärre inget vidare för, och nyligen meddelade världsstjärnan att hon flyttat från huset.

Annons

Enligt brittiska The Sun ska det ha fästs ett brev utanför fastigheten som beordrade att Kate skulle lämna bostaden senare samma månad. Men hon förnekar i sin podcast att hon flyttat på grund av vräkningsordern:

– Mitt hus håller inte på att tas ifrån mig, jag blir inte vräkt och jag flyttar inte in i en husvagn.

Problemen med herrgården har pågått under flera år. Nya bilder visar högar med skräp och bråte på tomten, en möglig utomhuspool och en överväxt tennisbana.

Lyxhuset har även drabbats av flera inbrott och en översvämning från en överfull septiktank.

Den mögliga utomhuspoolen på Katie Prices tomt.FOTO: JCLON/TT
Annons
Skräp, gamla soffor och annat bråte har lämnats utanför Katies hus.FOTO: The Sun

FOTO: Aaron Chown/TT, JCLON/TT, Doug Seeburg/The Sun

Annons