Katie Price vädjar till följarna om hjälp med sonen Harveys vikt

Katie Price och Harvey Price

Modellen Katie Price har fem barn. Hennes äldsta son Harvey föddes med flera funktionsvariationer.
Nu vill Katie hjälpa honom så mycket hon bara kan när Storbritannien går in i ännu en lockdown.

Den brittiska supermodellen och tv-personligheten Katie "Jordan" Price, 42, har barnen Harvey, 18, Junior, 15, Princess, 13, Jett, 7, och Bunny, 6.

Sonen Harvey har hon tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Dwight Yorke, 49. Deras förhållande tog slut kort efter att sonen hade fötts.

Harvey föddes med en rad funktionsvariationer och har därför behövt extra hjälp i vardagen under sin uppväxt. Hans pappa Dwight har inte funnits där för honom och istället har Harvey funnit manliga förebilder i papporna till Katies andra barn.

Megan Fox ilska efter ex-makens bild på sonen

Harvey stöttas inte av sin pappa

Katie har tidigare förklarat i sin bok Reborn, som hon skrev 2016, att Harveys pappa inte funnits där alls under alla dessa år. Han ska sedan sonens födsel ha insisterat på att han inte vill acceptera hans funktionsvariationer.

Mamma Katie delar ofta med sig av bilder på sina barn på hennes sociala medier och Harvey får ofta mycket stöttning av hennes fans. Nyligen la hon upp en bild på sonen när han satt i bilen på väg till college och log brett.

”Vilken enastående och talangfull kille du har! Så stolt över honom och du är en underbar mamma, all kärlek till dig”, skrev en följare då.

Harvey Price och Katie Price på tivoli.

Foto: TT

Katie Price oroar sig över sonens vikt

Men trots att Harvey mår bra och verkar vara lycklig i sin tillvaro så kan Katie inte låta bli att oroa sig. I somras behövde han åka in akut till sjukhuset för att han hade svårt att andas.

Nu tror mamman att andningssvårigheterna kan ha att göra med att han är överviktig. Han väger nästan 180 kilo och det har fått Katie att vädja till sina följare om hjälp.

”Kan någon hjälpa mig med hur man hyr ett löpband och en rodd-maskin som klarar av Harveys vikt? Jag måste vara säker på att han kan träna nu trots att det är lockdown. Skicka ett dm till mig”, skriver Katie nu till sina följare.

Katie tror att övervikten kan bero på att han får ökad aptit av alla mediciner som han måste ta, men nu får hon hjälp.

– Harveys mediciner gör att han blir hungrig – den ökade aptiten är en utmaning som Katie konstant kämpar med. Men nu, med hjälp av en specialist, hoppas Katie att hon kan få hjälp med Harveys vikt framöver, säger en källa till brittiska MailOnline.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TT

LÄS MER: Katie Price stora familjesorg – dödliga missen

LÄS MER: Katie Price – kändismamman som förlorat barnen?

SENASTE NYTT!