LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kardashian-stjärnan Scott Disick i bilolycka

22 aug, 2022 
Familjen Kardashian
The Kardashians-stjärnan Scott Disick är känd för att älska snabba och dyra bilar.
I helgen kraschade han med sin Lamborghini.
Annons
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i PortofinoBrand logo
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i Portofino

Det var i söndags som olyckan inträffade i området The Oaks, Los Angeles, rapporterar TMZ. Sajten har även publicerat bilder på den totalkvaddade lyxbilen. På bilderna syns den ligga på sidan och framrutan är krossan.

Vad som exakt hänt är ännu oklart, men enligt uppgifter till TMZ ska den hastighet som Scott Disick, 39, färdats i ha varit en bidragande faktor till olyckan. Disick ska ha kört in i en brevlåda och sedan flippat med bilen.

Tur i oturen är att Disick färdats ensam och ingen annan ska ha kommit till skada. Ambulans kallades till platsen och väl på plats konstaterade man att realitystjärnan hade ett mindre sår i huvudet. TMZ rapporterar vidare att Disick vägrat vård, vilket talar för att han i övrigt verkar ha klarat sig från allvarliga skador.

Annons
Scott Disick och Kourtney Kardashian
Scott Disick och Kourtney Kardashian var ett par i nio år.

Stormiga relationen med Kourtney Kardashian

Scott Disick fick sitt stora genombrott när han dök upp i realityshowen Keeping up with the Kardashians 2007. Han dejtade då familjens äldsta dotter Kourtney Kardashian, 43, och paret skulle senare få tre barn ihop. Förhållandet var stormigt från och till, där Scotts alkoholproblem var en av anledningarna till att de under en tid valde att ta en paus. Disick ska även ha rehabiliterats för sina problem vid fem tillfällen. 2015, efter nio år tillsammans, valde Scott och Kourtney till sist att gå skilda vägar.

Annons

Paret har dock fortsatt att ha en nära relation, inte minst för sina barns skull.

Kourtney gifte sig tidigare i år med rockstjärnan Travis Barker, 46.

FOTO: TT

Annons