LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Kändisarnas attack mot Ben Affleck – efter tweeten om Weinstein

11 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Under morgonen kunde vi rapportera om hur stjärnor som Angelina Jolie och Gwyneth Paltrow nu går ut om berättar om de sexövergrepp Holluwoodproducenten Harvey Weinstein ska ha utsatt dem för. Nu går Ben Affleck ut och tar kvinnornas parti på Twitter, något som inte uppskattas av alla.
Annons

Stjärnorna som talar ut om sexövergreppen som infytelserika filmproducenten Harvey Weinstein, 65, utsatt dem för, blir bara fler och fler. Under morgonen kunde vi rapportera om hur både Angelina Jolie, 42, och Gwyneth Paltrow, 45, gått ut och berättat om sina egna erfarenheter av deras möten med Weinstein.

– Som ung hade jag en dålig erfarenhet av Harvey Weinstein och som ett direkt resultat av det valde jag att aldrig jobba med honom igen och varnade andra när de gjorde det, sa Angelina Jolie i ett uttalande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och sorgligt nog verkar dessa två kvinnor bara vara några i raden av alla de som Weinstein ska ha gett sig på, något som nu upprör hela världen, och speciellt de som arbetat nära producenten.

En av de som haft en del att göra med Harvey Weinstein är skådespelaren Ben Affleck, 45, som under kvällen valde att att visa världen var han står, genom en tweet.

Annons

“Det här är fullkomligt oacceptabelt, och jag frågar mig själv vad som krävs för att försäkra oss om att det här inte händer fler. Vi måste bli bättre på att skydda våra systrar, vänner, kollegor och döttrar”, skriver Affleck som också tydligt uttrycker sin besvikelse över tidigare kollegans beteende.

Men den till synes vettiga tweeten har långt ifrån gått hem hos alla. Texten som retweetats över 12 000 gånger och gillats av nästan 50 000 följare, svämmar även över av kommentarer, varav många innehåller upprörda ord. Och det är inte bara mot Weinstein som missnöjets riktas, utan även mot Ben Affleck själv.

Många menar nämligen att han inte är bättre själv och ifrågasätter hans sätt att inte leva som han lär. Men det är heller inte bara okända följare som rasar, det finns även de som är i samma bransch som vill säga sitt.

Annons

Skådesperskan Rose McGowan som är en av som säger sig ha blivit utsatt för det Harvey Weinstein haft för sig, menar kort och gott att Affleck talar osanning:

“Du ljuger”, skriver hon i en tweet.

En annan kvinna som väljer att ifrågasätta Afflecks uttalande är skådespelaren Hilarie Burton, som tidigare ska ha blivit utsatt av Affleck själv. Efter att en följare kommenterat att Ben Affleck inte borde uttalat sig om händelsen, då han själv tafsat på Hilarie Burtons bröst en gång, för att sedan tillägga att alla glömt detta, var Burton snabb med att svara:

“Jag har inte glömt”, skriver hon till svar.

Ben Affleck har nu dock valt att ta åt sig av kritiken och bett Hilarie om ursäkt – via sociala medier.

“Jag betedde mig opassande mot Burton och ber om ursäkt, skriver han på Twitter.

Foto: IBL

Annons