Barnstjärnan Kailia Posey död – blev endast 16 år gammal

Barnstjärnan Kailia Posey död – blev endast 16 år gammal

Kailia Posey är död – endast 16 år gammal.
Hon är känd från den amerikanska realityserien Toddlers and tiaras.
Det tragiska dödsfallet bekräftas nu av hennes familj.
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen
0:46

Efter reklamen: Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

(0:46)

Slå på ljud

Barnstjärnan Kailia Posey är död. Hon slog igenom och gjorde succé efter sin medverkan i Toddlers and tiaras. Detta var en amerikansk realityserie där man fick följa med barn som reste runt och tävlade på skönhetstävlingar.

Kailia var endast fem år gammal när hon syntes i programmet för första gången. Andra välkända barn från realityserien är bland annat Eden Wood, MaKenzie Myers och Alana Thompson.

Kailia var enbart med i ett endaste avsnitt men kom att bli ett av de mest igenkända ansikten till följd av sina ansiktsuttryck som blev till en känd meme och gif. Kailia hade även ett Instagram-konto med över 26 000 följare.

Kailias mamma bekräftar tragiska dödsfallet

Nu bekräftar Kailias mamma att hennes dotter tragiskt nog gått bort. Det är i ett inlägg på Facebook som hon delar med sig av den tunga nyheten.

Jag har inga ord eller tankar. En vacker flicka är borta. Snälla låt oss sörja Kailias bortgång i fred. Min baby för alltid.

Flera medier började rapportera att dödsfallet var till följd av en bilolycka i Las Vegas – vilket visade sig vara felaktig information.

Familjens hyllning till 16-åriga dottern

Efter felrapporteringen i medierna gick familjen under onsdagen ut med att det istället handlade om ett självmord.

Trots att hon var en driven tonåring med en ljus framtid framför sig, fattade hon tyvärr det förhastade beslutet att avsluta sitt liv”, berättar familjen för TMZ.

FOTO: Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN