Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Justin Bieber i vilt slagsmål – räddade kvinna från våldsam man på Coachella

16 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
justin Bieber räddade okänd kvinna på festivalen Coachella 2018.
Justin Bieber grep in när en kvinna blev påhoppad av en våldsam man. Mannen ska ha tagit stryptag på henne mitt under festivalen Coachella.
Annons

Justin Bieber, 24, har precis som resten av världens kändiselit spenderat helgen på musikfestivalen Coachella i USA. I lördags gick han och kändissonen Patrick Schwarzenegger, 24,  på en fest tillsammans, men kvällen slutade dock inte som de hade tänkt sig. 

Mitt under de pågående festligheterna dök en man upp, som enligt källor till TMZ ska ha betett sig som att han var drogpåverkad. Han gick fram till en kvinna och tog strypgrepp på henne. Justin ska ha skrikit till mannen att släppa greppet, men fick endast ett ”håll käften” som svar.

Justin vägrade ge sig och tog till slut till våld för att rädda kvinnan. Han slog mannen med ett knytnävsslag i ansiktet och tryckte upp honom mot en vägg. Kvinnan kunde frigöra sig och mannen blev utkastad från festen. Senare ska han ha setts jaga efter en bil där han trodde att Justin satt. Strax därefter blev han arresterad av polisen. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är ännu oklart om Justin och den drabbade kvinnan klarade sig utan skador. Justin har själv inte uttalat sig om händelsen.

Foto: IBL, REX

Annons