Efter pausen med Selena Gomez – hon är Justin Biebers nya kärlek

Justin Biebers nya tjej
Efter att Selena Gomez och Justin Bieber valt att lägga sin relation på is har Justin hittat en ny tjej. Supermodellen uppges vara Justins kärlek.
Annons

Fansen jublade i höstas när Justin Bieber, 24, och Selena Gomez, 25, hittade tillbaka till varandra igen. Efter Selenas uppbrott med artisten The Weeknd, 27, föll hon för Justin ännu en gång, och vi kunde se flera gulliga bilder som avslöjade att kärleken mellan Justin och Selena var ett faktum igen. Men deras relation är känd för att vara ”på och av”, och för en månad sedan kom uppgifter om att relationen lagts på is.

Annons

– Selena och Justin har beslutat sig för att ta en paus, mest på grund av Selenas mamma som inte gillar Justin. Hans familj älskar Selena, men hennes familj har satt henne i klistret och skapat en konflikt för att de inte litar på Justin, berättade en vän till Selena till tidningen US Weekly.

Nu har Justin hittat någon annan att vila ögonen på. Enligt uppgifter är det supermodellen Baskin Champion, 22, som fångat hans intresse. Romansryktet tog vid när de syntes på bild ihop på en konsert med hans vänner där de stod och höll om varandra.

Annons

Efter det har de har supermodellen setts ihop med Justin under mer vardagliga sysslor, som att gå med honom på gudstjänst i kyrkan och hänga med på spinningpass.

– Han kom dit och gick fram till disken och pratade med personalen. Han var väldigt energisk och vänlig. Några minuter senare kom Baskin in och gick raka vägen fram till Justin. Han lutade sig mot disken och hon la sin arm runt hans en sekund medan hon lutade sig mot honom och sa hej, säger en uppgiftslämnare till E Online.

Baskin Champion är från Alabama och vann skönhetstävlingen Miss Alabama Teen USA 2014.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…