Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber i triangeldrama – har snott Hailey Baldwin från Shawn Mendes

Justin Bieber har återförenats med exflickvännen Hailey Baldwin som fram tills nyligen var tillsammans med Shawn Mendes.

I maj poserade Hailey Baldwin tillsammans med pojkvänen Shawn Mendes under Met-galan i New York. Men det var då. Nu sägs modellen ha gått tillbaka till sin expojkvän Justin Bieber, vilket kärleksfulla bilder också bekräftar!

Gammal kärlek rostar aldrig, sägs det ju. Det kan nog Justin Bieber, 24, och Hailey Baldwin, 21, skriva under på. Paret dejtade under 2016, men verkar ha hittat tillbaka till varandra nu. Den senaste tiden har turturduvorna fångats på bild flera gånger, varav ett av tillfällena var de väldigt kärvänliga vid en pool i Miami. Hailey Baldwin ses torka av Justin Bieber med en handduk och dra fingrarna genom hans hår.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Det finns dock ett problem.

Fram tills nyligen var Hailey Baldwin tillsammans med den kanadensiska superstjärnan Shawn Mendes, 19. Så sent som i maj poserade de ihop på Met-galan i New York och nu undrar fansen vad som egentligen händer mellan de två.

“Hailey är otrogen mot dig“, skriver en följare på Shawn Mendes Instagram, och på Hailey Balwins Instagram fylls kommentarsfältet med hat från Justin Biebers fans.

“Selena är mycket bättre än dig”, skriver en och refererar till Justin Biebers av- och på-flickvän Selena Gomez, 25, som han återförenades kort med i vintras.

Och enligt sajten Hollywood Life ska nyheten om att Hailey Baldwin och Justin Bieber hänger igen ha tagit hårt på Selena Gomez.

– Selena är väldigt medveten om att Justin och Hailey hänger igen, och såklart gör det ont. Hon har fortfarande väldigt djupa känslor för Justin, trots allt som hänt har hyser hon en massa kärlek. Det är smärtsamt för henne att se att han är med Hailey igen, men det är vad det är. Hon är inte tillsammans med Justin längre och han är fri att göra och träffa vem han vill, säger en av Selena Gomez vänner till sajten.

En annan uppgiftslämnare berättar också om Hailey Baldwins oro att det inte kommer att bli seriöst mellan henne och Justin denna gång heller.

– Hon är glad över att de blivit ihop igen, men hon är orolig att han kommer att försvinna från henne igen och inte vilja stadga sig, precis som han gjort så många gånger förut, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Hon tycker att Justin är smart, rolig, otroligt talangfull och den sexigaste killen på Jorden. Hon är riktigt glad över att han tar sig tid för henne, och hon hoppas att det den här gången blir något som håller.

Se bilderna på Justin Bieber och Hailey Baldwin alla snackar om:

Hailey Baldwin och Justin Bieber ryktas vara ett par igen efter att ha setts ihop vid en pool i Miami.

Hailey sågs bland annat torka av Justin med en handduk.

Visst ser de ut att vara mer än vänner?

Hon såg även pilla i artistens hår.

Dagen innan poolhänget gick de i kyrkan tillsammans. Först hoppade Justin Bieber ut ur bilen...

... Och sedan kom Hailey.

Hailey Baldwin var tidigare tillsammans med den kanadensiska sångaren Shawn Mendes.

Selena Gomez har tidigare varit tillsammans med Justin Bieber

HETAST PÅ HÄNT TV: JASMINE GUSTAFSSON berättar om uppbrottet med ADRIAN MONTIN

LÄS OCKSÅ: Nu säljer Ellinor Bjurström Justin Biebers motorcross-utrustning – med stjärnans svett

LÄS OCKSÅ: Sno stilen av Selena Gomez – här är plaggen som får dig att se ut som stjärnan

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!