Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu säljer Ellinor Bjurström Justin Biebers motorcross-utrustning – med stjärnans svett

Top model-profilen Ellinor Bjurström lånade ut sin motocross-outfit till Justin Bieber när han var i Sverige för världsturnén Purpose 2016. Nu säljer hon outfiten som världsstjärnan svettats i till högstbjudande.

När Justin Bieber, 24, besökte Sverige i september 2016 fick svenska modellen Ellinor Bjurström, 23, och pojkvännen Jimmy Olsson, 29 – känd från humorgruppen Rackartygarna – ett oväntat telefonsamtal från en vän som undrade om de kunde tänka sig att låna ut en crossmotorcykel till världsartisten, som är ett stort fan av motocross. Svaret blev självklart ja.

Strax efter samtalet kom självaste Justin Bieber in på Jimmys kontor för att prova ut crosskläder – tätt följd av sina livvakter. Justins val blev en rosa crossdräkt som Ellinor Bjurström fått i present av pojkvännen Jimmy.

– Han fick välja mellan massa olika och då ville han ha den rosa, vilket var min, berättade Ellinor till Hänt 2016.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Efter att ha låtit Justin Bieber svettas i cross-kläderna i två dagar på crossbanan vände sig Ellinor till sina följare på Instagram för att höra vad de skulle kunna få för hela outfiten med Justin Biebers svett och autograf på. Vissa kommenterade syrligt att det var fult av henne att försöka tjäna pengar på Justins bekostnad, medan andra rådde henne att sälja det på Ebay.

– Folk är ju aslacka för att vi ska sälja den. Men jag tror inte att folk fattar hur mycket man kan få för den om man har tur. Hemma hos oss kommer den bara damma…. Jag hoppas inte att Bieber blir ledsen, det är inte våran avsikt.

Till en början lutade det åt att följa rådet från följarna och sälja outfiten på Ebay, men något fick Ellinor att ångra sig. I stället valde hon att vänta och först nu väljer hon att sälja plaggen och hjälmen, som bars och signerades av Justin Bieber, på ett auktionshus beläget i Sundbyberg utanför Stockholm. Auktionen ligger också ute på sajten Actionet.com. Paret har inte tvättat kläderna sedan mötet så smutsen och svetten från Justin Bieber är fortfarande kvar i kläderna.

Cross-outfiten värderas vara värd 10 000 kronor, men har i skrivande stund inga bud. Många Justin Bieber-fan är benägna att betala nästan vad som helst för att få äga något som varit Justins. I oktober 2016 såldes ett glas som Justin druckit ut för en helt galen summa. Auktionen för glaset pågick i sju dagar och började på tio pund, vilket motsvarar strax över hundra svenska kronor. När den galna budgivningen var över, efter 82 bud, såldes glaset för hisnande 723 327 svenska kronor.

Justin Bieber på cross lånad av Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson.

Justin Biebers crossoutfit.

Justin Biebers signerade motocrosshjälm.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Justin Bieber – Selena Gomez ord till stjärnan: ”Älskar dig”

LÄS OCKSÅ: Gravida Ellinor Bjurströms ilska efter vännernas ord: ”Det är chockerande”

Foto: IBL, privat, Auktionshuset Kolonn

SENASTE NYTT!