TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

June ”Mama June” Shannons förvandling efter nya skönhetsoperationen

11 nov, 2020 
AvAngelica Jaako Billenman
Mama June och dottern Honey Boo Boo
June ”Mama June” Shannons utseende har skapat stora rubriker genom åren.
Nu har hon genomgått ännu en förvandling efter flera nya skönhetsingrepp – och visar stolt upp sin look.
Annons
Honey Boo Boo tvingas fly hemmet på grund av Mama JuneBrand logo
Honey Boo Boo tvingas fly hemmet på grund av Mama June

För ett och ett halvt år sedan greps tv-stjärnan June ”Mama June” Shannon, 41, och hennes pojkvän Geno Doak, 44, för innehav av narkotika. Båda har efter det genomfört ett 30 dagar långt behandlingsprogram för att bli av med sitt missbruk.

Men nykterheten kom också med ett sug för mat och sötsaker. Mama June säger att hon nästan gått upp all sin vikt som hon gick ner i egna tv-serien Mama June: From not to hot häromåret. Då gick hon ner nästan 140 kilo med hjälp av träning och en magsäcksoperation.

Mama June om skönhetsoperationen

Därför har Mama June återigen lagt sig under kniven för att en gång för alla bli av med sina dubbelhakor. I The Sun visar hon upp sin förvandling. Nästan ett halvt kilo fett har avlägsnats under hakan.

– Jag känner mig som en ny kvinna, säger hon.

Samtidigt har både Mama June och pojkvännen passat på att skaffa nya skalfasader till de bortruttnande tänderna.

Relationen till döttrarna idag

Mama June blev känd 2011 när hon medverkade med sin då femåriga dotter Alana ”Honey Boo Boo” Thompson i TLC-serien Toddlers & Tiaras, om skönhetstävlingar för barn. Hon har efter att hennes drogmissbruk avslöjats blivit av med vårdnaden för Honey Boo Boo, som idag är 15 år gammal.

Annons

Storasystern Lauryn ”Pumpkin”Shannon, 20, har tagit över rollen som Alanas vårdnadshavare och i våras var relationen mellan döttrarna och Mama June ickeexisterande.

– Hon svarar inte ens när vi ringer. Det går till röstbrevlådan, har Lauryn Shannon tidigare berättat för sajten People.

Idag verkar det dock som att familjen har återförenats.

Honey Boo Boo hyllas efter viktraset

Det är inte bara Mama June som har genomgått en förvandling i år. Även dottern Honey Boo Boo har gjort stora förändringar i sitt liv och gått ner en hel del i vikt.

Tidigare i höst berättade den 15-åriga realitystjärnan att hon har ett tydligt mål med viktresan. I kommentarsfältet hyllades Honey Boo Boo för sin beslutsamhet och nya look.

”Du ser så vacker ut sötis, tro alltid på dig själv”, skrev en följare i en kommentar till inlägget.

FOTO: Dan Hallman / INVISION / TT, Broadimage/REX, The Mega Agency

Annons