TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Johnny Depps son svårt sjuk – Vanessa Paradis får alla att tappa hakan

02 jul, 2018 
Malin Ljung
Bara dagar efter att sonen Jack, 16, insjuknade gifte sig hans mamma Vanessa Paradis i största hemlighet med Samuel Benchetrit.
Annons

Förra veckor kom oroande rapporter om att Johnny Depp, 55, och Vanessa Paradis, 45, son Jack var svårt sjukt. Det hela meddelades efter att Vanessa Paradis överraskande uteblev från premiären av sin nya film “A knife in the heart” under tisdagen.

– Tyvärr kunde inte Vanessa Paradis vara här ikväll på grund av att hennes son drabbats av seriösa hälsoproblem, avslöjade filmens regissör Yann Gonzalez enligt People.

Vad 16-åringen drabbats av framkom inte, men pappa Johnny Depp fortsatte med sin turné runt Europa med sitt band The Hollywood Vampires. Bara dagar efter premiären och de oroande rapporterna om Jacks hälsa ska dock en vän ha hälsa på Vanessa och Jack, och han ska då ha varit mer välmående.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med tanke på hur veckan startade för skådespelerskan var det många som tappade hakan när hon i helgen rapporterades ha gift sig med sin kärlek Samuel Benchetrit under en intim ceremoni. Enligt sajten Radar Online ska dottern Lily-Rose, 19 ha varit närvarande och det hela ska ha skett i östra Paris.

Ingen av dem har i skrivande stund uttalat sig om bröllopet, men å andra sidan har de heller inte yppat ett ord om att de förlovade sig i mars.

Vanessa Paradis och filmregissören Samuel Benchetrit har varit ett par i två år. Hon var tidigare tillsammans med Johnny Depp mellan 1998 och 2012. Tillsammans har de barnen Lily-Rose, 19, och Jack, 16.

FOTO: Ibl

Annons