LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Johnny Depps son svårt sjuk – stjärnan fortsätter turnera

30 jun, 2018 
Malin Ljung
Johnny Depps son dödssjuk
Johnny Depps 16-årige son Jack är svårt sjuk. Men stjärnan fortsätter turnera med sitt band The Hollywood Vampires istället för att finnas vid sin sons sida.
Annons

I början av veckan avslöjades det att Johnny Depp, 55, och exet Vanessa Paradis, 45, son Jack är svårt sjuk. Det hela uppdagades efter att skådespelerskan Vanessa Paradis inte var närvarande när premiären av hennes senaste film “A knife in the heart” hade premiär under tisdagen.

– Tyvärr kunde inte Vanessa Paradis vara här ikväll på grund av att hennes son drabbats av seriösa hälsoproblem, avslöjade filmens regissör Yann Gonzalez enligt People.

Vad 16-åringen har drabbats av har ej kommit fram, men onekligen något så tufft så att hans kända mamma inte kunde vara med på sin egen filmpremiär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jacks pappa Johnny ändrade dock inte om i schemat. Trots att han nu befinner sig i Europa på turné med sitt band Hollywood Vampires så har stjärnan fortsatt stå på scenen istället för att åka till sin sjuka son som bor i Paris.

Enligt en vän som besökt Vanessa Paradis och sonen Jack under onsdagen ska han ha sett mer stabil och välmående ut än på länge.

Johnny Depp och Vanessa Paradis var ett par mellan 1998 och 2012. Tillsammans har de barnen Lily-Rose, 19, och Jack, 16.

Vi på Hänt håller en tumme för att Jack kryar på sig snabbt!

FOTO: Ibl, Stella

Annons