Johnny Depp pekas ut som dödssjuk: "Jag kämpar inte"

Johnny Depp pekas ut som dödligt sjuk

Efter de senaste skräckbilderna på Johnny Depp har många spekulerat i att han är dödligt sjuk. Nu bryter han tystnaden inför vännerna och berättar som det är.

För några veckor sedan chockades Johnny Depps, 55, fans efter att nya bilder på honom kablades ut på sociala medier. Skådespelaren och artisten såg onekligen tärd ut, smalare än vanligt och med mörka ringar under ögonen.

– Han är i kanonform! Han är på turné med grabbarna och har det bra, berättade en uppgiftslämnare till People i samband med de första bilderna.

Men givetvis har inte fansen svalt den förklaringen, och spekulationerna har istället varit många om vad som hänt med Johnny Depp. En förklaring ska vara att han är trött efter turnerandet med bandet Hollywood Vampires – medan andra hävdat att han är sjuk och döende.

Johnny Depp har själv varit förtegen, men nu ska han enligt Radar Online ha tagit bladet från sin mun och uttalat sig inför vänner.

– Jag är inte sjuk. Jag kämpar inte mot något, bara mot den skiten som jag är fokuserad på att bevisa som falsk.

För två år sen skilde sig Johnny Depp från hustrun Amber Heard, 32, efter att hon anklagat honom för att ha misshandlat honom. Fallet gick aldrig vidare till rättegång, däremot var skilsmässan ett faktum och Amber Heard fick en rejäl summa pengar som hon sedan skänkte vidare till kvinnor som råkat ut för våld i relationer.

LÄS OCKSÅ: Johnny Depps son svårt sjuk – stjärnan fortsätter turnera

LÄS OCKSÅ: Oron för Johnny Depps hälsa efter nya bilderna

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN